כללי קיבלתי לוגו בג'ייפג באיכות ירודה

• הוסף לסימניות
הלוגו מלווה בהרבה עיטורים סביבו, הוא על רקע צבעוני
והוא עצמו לא בצבע אחיד אלא עם מעברים בקיצור בעיה
אני צריכה למקם אותו על מודעה עם רקע כהה

איך אני יכולה לחלץ אותו שיראה טוב? צריבה ממש לא באה בחשבון

אודה לעזרתכם:)

• הוסף לסימניות
לבקש חדש או לקחת תשלום על עיבוד מחודש

• הוסף לסימניות
התחננתי לחדש
הגברת מתעקשת שעם הקובץ הזה כל העיתונים עובדים
ולהכין אותו מחדש זה מידי מורכב

• הוסף לסימניות
לקחת אותו כמו שהוא ולשים אותו על אליפסה לבנה או כל צורה אחרת שמתאימה ללוגו ושייהנו כולם

• הוסף לסימניות
מנסיון שיטות שילוב עוזרות הרבה פעמים במקרים כאלו

• הוסף לסימניות
תשתמשי בחותמת בפוטושופ,
מנסיון---לצערי הרבה לוגואים שיפצתי כך.
וגם בשיטות שילוב כמו שציינו קודמי.
בהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י again;644862:
הלוגו מלווה בהרבה עיטורים סביבו, הוא על רקע צבעוני
והוא עצמו לא בצבע אחיד אלא עם מעברים בקיצור בעיה
אני צריכה למקם אותו על מודעה עם רקע כהה

איך אני יכולה לחלץ אותו שיראה טוב? צריבה ממש לא באה בחשבון

אודה לעזרתכם:)

לעבור עליו מחדש עם אילוסטרייטור

כמה פעמים שניסיתי - ואין יותר טוב מזה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה