דרוש מידע קיבלתי מיילים על פתיחת ערעור לדוח חניה???

• הוסף לסימניות
קיבלתי 16 פעמים את אתו נוסח מייל עם מספרי דוחות שונים.
  1. לא זוכר שקיבלתי בכלל דוחות.
  2. לא שלחתי ערעור לדוח חניה.
  3. מה זה? אני צריך לחשוש?
  4. אולי יש בן אדם שקיבל 16 דוחות ובטעות כתב את מייל שלי???
  5. צילום מסך 2024-11-28 221858.png
    צילום מסך 2024-11-28 220910.png

• הוסף לסימניות
צריך לבדוק מה הכתובת ששלחה ולא מה שם השולח.

• הוסף לסימניות
תתעלם. ואל תלחץ על שום לינק.
בדיוק! הרי גם לא תפסיד כלום מלא להגיב, ולא שווה סיכון, אגב גם אני מקבל כל תקופה מיילים על זכיות ומתנות של נדיבים של כמליון דולר ואפי' יותר, נס שבחיים לא התפתתי ללחוץ

• הוסף לסימניות
קיבלתי 16 פעמים את אתו נוסח מייל עם מספרי דוחות שונים.
  1. לא זוכר שקיבלתי בכלל דוחות.
  2. לא שלחתי ערעור לדוח חניה.
  3. מה זה? אני צריך לחשוש?
  4. אולי יש בן אדם שקיבל 16 דוחות ובטעות כתב את מייל שלי???
  5. צפה בקובץ המצורף 1834056צפה בקובץ המצורף 1834058
נראה ספאם, בכל מקרה אם לא שלך מה אכפת לך
עדיף לא לפתוח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה