דרוש מידע קיבלתי משכורת בטעות כפול 5 מהשעות שעבדתי

• הוסף לסימניות
ברור שזה רק מול החינוך העצמאי, ובכל מקרה, ברגע שתתחילי לעבוד כל עבודה אחרת בחינוך העצמאי הם יורידו לך מהמשכורת ע"ח מה שאת חייבת להם.
אני עם החינוך העצמאי סיימתי בלנ"ד.

• הוסף לסימניות
669@ cha.org.il‏
מייל של מחלקת שכר בחינוך העצמאי עונים ממש מהר ונותנים שירות מצוין!

• הוסף לסימניות
לשאול רב:
אולי להעביר את הכסף למישהי שהחנו"ע חייבים לה ומתחמקים?
יש מן הסתם אפילו כמה מורות כאלה בארץ

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יואו אשכול הזיה

• הוסף לסימניות
פסק שקיבלתי ממורה הוראה הרב עמרם פריד-
למלא מקום אני לא צריכה.
לא אצלם ולא באף מקום בחינוך העצמאי.

להחזיר את הכסף - אם הם רוצים אותו שהגוף של החינוך העצמאי יצור קשר ויביא מספר חשבון של העמותה , [ולא המזכירה כי זה לא כספה ולא טעות שלה גם]
ואם אין אופצייה לעשות העברה בנקאית או להחזיר פיזית ממון הרי זה נקרא ממון שאין עליו תובעים ולכן איני צריכה לשלם. וברור שגם לא למלא שעות .

• הוסף לסימניות
דעת בעלי בתים הפוכה מדעת תורה
עשית נכון ששאלת!!
זה בדיוק מה שהגיבו לי על התגובה הנ"ל:
היא צודקת. למה בגלל הטעות שלהם היא צריכה לחזור ולעבוד שם? להחזיר את הכסף אני מבינה, אבל לחזור ולהשלים את השעות? לא חושבת שזה הגיוני

• הוסף לסימניות
קרה לי ממש עכשיו דבר דומה בעמותה פרטית. אני עובדת שם שעה והיו פעמים שהגעתי מוקדם מעבודה אחרת והחתמתי בשעון ברגע שהגעתי. התקשרה המנהלת ואמרה לי שבחודש האחרון המזכירה עשתה טעות ושילמה לי על כל הזמן שהייתי ולא רק על שעה לפי החוזה. שאלתי אותה אם היא רוצה עכשיו לקזז לי רטרואקטיבית מהחודש הבא והיא אמרה "מה פתאום? זו טעות שלנו רק לעדכן אותך שמהחודש הבא תקבלי כרגיל רק על שעה" ולשאלתי אם להקפיד להחתים בדיוק שעה גם טענה שלא. זה דבר הגיוני שבנ"א מגיע מוקדם או יוצא מאוחר ומחתים ומקבלים לפי הסכם השכר.
הייתי בהלם- לא מכירה כזו התנהלות!!! וזה יצא סכום לא קטן...

• הוסף לסימניות
אגב מבחינה חוקית אין כזו חיה את חייבת שעות. במדינות דמוקרטיות אין מציאות של לחייב אדם לעבוד עבודה מסויימת אם הוא לא רוצה. המקסימום זה להשיב את הכספים.

• הוסף לסימניות
ודי מובן למה לא ניתן (וגם לא צריך) להשיב כספים לעמותה - למיטב ידיעתי הכסף מגיע ישירות מהמדינה ולא עובר דרך עמותה. החינוך העצמאי מדווח ומכין את התלושים והמדינה מעבירה - זה בערך ההליך. ולכן הטעויות הן טעויות שבעצם עולות כסף למדינה...
כשהיא אומרת לך תחזירי את השעות - זה במילים אחרות נדווח את השעות האלו על מישהי אחרת ונמשוך עוד כסף...
זו בדיוק הסיבה שליותר ממישהו אחד באוצר נגדשה הסאה של יצור הכלאיים הזה ששמו חינוך העצמאי, כל פעם שהוא טועה (בתום לב או בכוונה:) המדינה כולה משלמת את המחיר. כל פעם שמפטרים עובד מסיבות לא מוצדקות אלא פנים פוליטיות הפיצויים נופלים על כתפי המדינה (בתי המשפט מתחילים לחייב את העמותה וזה מבורך).
וזה עוד לפני העושק של המורות.

• הוסף לסימניות
לגבי חינוך העצמאי - כמובן שהרב שפוסק צריך להכיר את ההסדר כלאיים המוזר הזה ולהבין מאיפה יוצא הכסף כדי לפסוק. מידע כזה יכול לשנות את התשובה ההלכתית. וכמובן שיש דעות שונות גם לגבי דיני עבודה בדברים כאלו. כמו שכתבתי על פי חוק לא ניתן להכריח אדם לבוא לעבוד. יש פוסקים רבים שסוברים שכל עוד לא סוכם במפורש אחרת חלים דיני המדינה על הסדר העבודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה