דרוש מידע קיבלתם הודעה משופרסל למייל?

• הוסף לסימניות
בהודעה שקיבלתי נכתב שזכיתי בהגרלה כלשהיא.
פניתי לשופרסל לברר במה מדובר והנה תגובתם:

הי אברהם,
בימים האחרונים מופצת הודעה מגורם המתחזה לחברת שופרסל לצורך איסוף פרטי הלקוחות.
נדגיש כי מדובר בהונאה פרסומית ובהתחזות שמטרתה ליקוט מידע ("פישינג") ולשופרסל אין כל קשר למודעה זו.
תלונה הוגשה במשטרה בנושא. לשמירה על פרטיותכם, הנכם מתבקשים שלא להיכנס לקישור המדובר, לא להזין בו פרטים ולא להפיצו הלאה.

• הוסף לסימניות
יואוו גם אליי שלחו מייל
תודה על המידע!

• הוסף לסימניות
אחרי שראו ששופרסל לא משכנע אותי שלחו לי אותה הודעה, הפעם מסמסונג, עם אותה שגיאת כתיב (ההמתנה, במקום המתנה)
1676836531146.png

קבצים מצורפים

• 1676836509175.png
    1676836509175.png
    KB 50.3 · צפיות: 35
  • הוסף לסימניות
קבלתי הודעה משופרסל על זכיה בעגלת קניות בשווי 500 שקל. מישהו שמע על זה?
איך אפשר לדעת אם זה אמין?
1769899314854.png

• הוסף לסימניות
יש לי מועדון בשופרסל והם שולחים לי שם כבר תקופה ארוכה על מבצעים ועכשיו על 40 שקל למימוש - זה כן אמיתי?

קבצים מצורפים

• שופרסל.PNG
    שופרסל.PNG
    KB 159.8 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
קבלתי הודעה משופרסל על זכיה בעגלת קניות בשווי 500 שקל. מישהו שמע על זה?
איך אפשר לדעת אם זה אמין?
אני גם קיבלתי, מחקתי גם מהאשפה ודיווחתי כפישינג.

אפשר בבדיקה פשוטה לראות אם זה אמיתי - לבדוק את כתובת המייל של השולח.

לא זוכר מה זה היה, אבל זה לא היה עם סיומת x @shufersal.co.il

• הוסף לסימניות
אני גם קיבלתי, מחקתי גם מהאשפה ודיווחתי כפישינג.

אפשר בבדיקה פשוטה לראות אם זה אמיתי - לבדוק את כתובת המייל של השולח.

לא זוכר מה זה היה, אבל זה לא היה עם סיומת x @shufersal.co.il
זה הכתובת שאני מקבל ממועדון לקוחות שופרסל

clubcardmail @ shufersaldigital.co.il‏​

• הוסף לסימניות
זה הכתובת שאני מקבל ממועדון לקוחות שופרסל

clubcardmail @ shufersaldigital.co.il‏​

נראה סיומת אמיתית (שופרסל דיגיטל.CO.IL), במייל המתחזה זה היה רצף לא ברור של אותיות ומספרים, לא יצר שום מילה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה