למה מה קרה?
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
אני לא אמרתי לבנק שאני אמריקאי, ואין לי שום בעיה,
כשהייתי בארה"ב פתחתי חשבון בנק (הכל דיגיטלי) וזהו......
כשהייתי בארה"ב פתחתי חשבון בנק (הכל דיגיטלי) וזהו......
אל תרגישי רע.אתם אומרים מידיעה?
ומה עושים אחרי מעשה..?
זה בדיוק מה שהם התכוונו- כששואלים פשוט להצהיר שאין...אל תרגישי רע.
אפשר לנסות להסתיר עד שזה מתגלה בדרך אחרת...
לדוגמא אם צריך משכנתא, מחתימים אותך על טופס שצריך להצהיר אם יש אזרחות אמריקאית
וכן בפתיחת חשבון בנק
ואפילו אם הם שומעים אותך מדברת אנגלית יכולים לשאול אם יש לך אזרחות אמריקאית.
אפשר לשלוח את הטופס בקשה עם תעודת לידה ודרכונים (אולי עוד דברים לא זוכרת) בדואר.אני הגשתי בשגרירות בקשה לפני קרוב לשנה ועדיין לא קיבלתי.
איך מגישים בקשה ל-SSN מהבית?
אני קיבלתי את הדרכונים ותעודות הלידה כמה חדשים אחרי, אבל את ה SSN לא.אפשר לשלוח את הטופס בקשה עם תעודת לידה ודרכונים (אולי עוד דברים לא זוכרת) בדואר.
אחרי כחודש מחזירים את המסמכים ואחרי כמה חודשים (...) מקבלים את הSSN בדואר רגיל הביתה.
יש כאלו ששולחים את המסמכים למישהו בחו"ל שישלח עבורו ושמים את הכתובת בארה"ב בטופס בקשה והמספר אמור להגיע הרבה יותר מהר.
שלחת לחו"ל עם כתובת בחו"ל?אני קיבלתי את הדרכונים ותעודות הלידה כמה חדשים אחרי, אבל את ה SSN לא.
אשמח לעזרה דחופה,שלחת לחו"ל עם כתובת בחו"ל?
הכרטיס אמור להגיע תוך שבועיים...
אפשר לשלוח בדואראשמח לעזרה דחופה,
שלחתי את כל הטפסים עם חבר שהלך לשני משרדים שונים ולא הסכימו לקבל ממנו, אלא רק ממבקש הבקשה,
זה אומר שאני צריך לנסוע שוב?????!!!!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: יהודי קטן, יצחק., יועצת נישואין ועוד 2 משתמשים5 //