דרוש מידע קיבלתם קטלוג במייל?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
קרה לכם שקיבלתם קטלוג במייל
והתמונות שם לא בדיוק התאימו
והכי מעצבן החברה השולחת מתיימרת לפנות לציבור שלנו
חשבתי על דרך לשנות את זה
שילחו מייל בחזרה (עדיף למוקד הזמנות)
עם תוכן פחות או יותר כזה
הסחורה נראתה לי מאוד מושכת אבל בגלל תמונות מסגנון X שלא מתאים לי לצערי הפעם לא אוכל לבצע הזמנה אצלכם
בברכה

• הוסף לסימניות
כל הכבוד
אכן צורם כל פעם מחדש למה חברות שקהל היעד שלהם הינו ציבור חרדי חייבות לעשות קטלוגים עם תמונות לא צנועות וכי אם הילדה/בחורה תהיה עם חצאית שכוללת את הברך (לא ביקשתי מעבר) או הילד לא יהיה עם מכנס שיותר קרוב לבגד ים סליחה על התיאור פחות יקנו כאילו מה מושך יותר עם התמונות כאלו דוקא
כמה שפניתי אליהם חזרו אלי כל פעם עם תשובה לקונית אחרת

• הוסף לסימניות
אני מאוד מזדהה עם הנכתב,
אבל בתור אחת שבעצמי מפיקה קטלוגים לליין שאני מייבאת, אני רק רוצה לספר לכם קצת מאחורי הקלעים,
בד"כ המייבאת\בעלת רשת וכד' אינה סטייליסטית והיא לוקחת אחת כזו שהיא מפיקה בשבילה את הקטלוג,
ובעצם ברגע שחתמת איתה חוזה היא מחליטה כל דבר,
והדרישות שלהם הם כאלו שמעצבנות אתכם... וגם אותנו בעלות הליין.
אני בשביל למעזר נזקים מביאה בד"כ בעצמי את הדוגמניות ועדיין היה אפילו פעם אחת שכבר כמעט סגרתי עם מישהי
משלנו [אחת מהפורום...] ובסוף בגלל הדרישות של הסטייליסטית הייתי צריכה לקחת מישהי אחרת.
כעת למשל אני גם מפיקה קטלוג ולכן סיכמתי עם הסטייליסטית מראש שהיא צריכה להתחשב בדעתי ועדיין אני יודעת שלא בטוח שאצליח לעמוד מולה בסוף על כל דבר.
עדיין הרגשות שלכן מובנים רק קצת עוזרת לדון לכף זכות...

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה