קידום אלפון עסקי | מי אתה?

• הוסף לסימניות
- אהה, אתה בן של...

לא קשור

- רגע, אתה מזכיר לי מישהו!

לא דומה לאף אחד

- למדת באיזה מקום?

אני אוטודידקט

- אוטו מה?

אין ברשותי רכב.

- אז מה יש לך?

יש לי יכולת להביע לערוך ולנסח, אני עורך וסופר.

- איפה אני יכול למצוא אותך?

באלפון ספר, תוכל למצוא שם פרטים נוספים של כותבים ועורכים מכל הסגנונות והרמות.

http://yo-w.co.il/אלפון-ספר.html

• הוסף לסימניות
  • בסך הכל פרסומת, תמחק, תמחק לו. תודה על ההבנה ואתה מנהל ממש ממש מצויין הכי הכי טוב מכולם אני תמיד רציתי להגיד לך אז שתדע
  • למה למחוק? הבחור מתבטא כל כך יפה, הלוואי שכל הפרסומות ייראו ככה.
  • אבל אסור לפרסם בלי אישור!!!!
  • אני מאשר עכשיו, במיוחד שיש לי כבוד לניקים שמזדהים בשמם.
  • נו אבל תמחק מה נראה לך זה לא בסדר
  • לא. יש לאשכול הזעירצ'יק ערך משל עצמו.
  • אתה המנהל הכי דפוק שאני מכיר אי פעם ואתה ואתה ואתה--

• הוסף לסימניות
היי, תמחק לו, אחרת אתה לא מנהל פה!
מה הוא חושב לו? רוצה פרסומת, שישלם.
ושלא יבלבל במוח על זיכוי הרבים, עזרה לבעלי מקצוע בלה בלה
כאן זה פורום מקצועי נטו, כל אשכול שלא מכיל את המילה מקצוע לפחות שלוש פעמים דינו להיגנז!
חוצמזה שזה נראה לי שם בדוי.

עה"ח
עוד אחד שאכפת לו

• הוסף לסימניות
בימים האחרונים פנו אליי דרך הטלפון כמה וכמה אנשים שאינני מכיר, ורצו שאעשה עבודות בשבילם, אך אני עמוס כרגע ולא יכול לקבל לקוחות נוספים.

נראה לי שהפניות היו בזכות האלפון הזה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה