• הוסף לסימניות
אשמח לדעת על כלים וירטואלים חינמיים
יש לי קיובס 5 פרוץ ואין לי שם שום צלילים נורמליים אפילו לא פסנתר.
איפה אני מוצא שם כלים כאלו אמרו לי שאמור להיות משהו בשם אליון 1 אני לא מוצא אותו.
אשמח לעזרה

• הוסף לסימניות
אתה יכול ללחוץ f11 זה יפתח לך חלונית אתה לוחץ על אץהמלבן השחור הראשון ולבחור HALionOne

או ללחוץ על המקש הימני של העכבר ולהוסיף intrument track

• הוסף לסימניות
חוץ מזה שאפשר להוריד מאתר nativ instrument את התוכנה שלהם שאפשר להוריד דרכה את kontakt 6 ותיקיית דגימות חינמית, יש שם דברים נחמדים

• הוסף לסימניות
אתה יכול ללחוץ f11 זה יפתח לך חלונית אתה לוחץ על אץהמלבן השחור הראשון ולבחור HALionOne

או ללחוץ על המקש הימני של העכבר ולהוסיף intrument track

תודה רבה
אבל לא מופיע...
image (2).png

• הוסף לסימניות
מעניין אולי אפשר להוריד את זה ולהתקין במחשב..
בכל מקרה אתה יכול לנסות את הקונטקט

אחרי שהוא מותקן אתה יכול לנסות בלשונית Dvaices ללחוץ על Plug in information וללחוץ על vst 2x plug in paths ושם להוסיף את התיקיה של הקונטקט

אני לא בטוח שחייבים את כל התהליך אבל זה עוזר

בכל מקרה אחר כך כשאתה עושה f11 או מוסיף instrument track הקיובייס מציע לך את קונטקט באפשרויות

• הוסף לסימניות
התקנתי את הקובץ
אבל בתוך הקיובס הוא נפתח לי בלי שום אופציה לצלילים
הורדתי מהאינטרנט HALionOne והוא לא נותן להתקין אותו.

• הוסף לסימניות
אני חושב שבמצב שלך עדיף פרוטי לופס הרבה יותר אפשרויות וכלים

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה