כללי קיוטיז - שתי מודעות חדשות ושונות

• הוסף לסימניות
הי, רגע לפני הירידה לדפוס
אשמח לשמוע את דעתכן
מודעה ראשונה - קולקציית אירועים
אחרי שהתייאשנו מצילומי סטיילינג, ניסינו כיוון חדש, סטיילינג בפוטושופ. כשהצילום של הבגדים הוא על רקע לבן בלבד.

כמובן שממשיכים עם הקונספט של החגים שתואמים את הסטייל של הבגדים - חלום של נסיכות.

במקביל, באפיק שונה לחלוטין (ובעיר אחרת) נערכת מכירה קבועה של חולצות ייחודיות (יום חול) שהם מייבאים. שהיום זה להיט בעיקר אצל בנות הסמינרים שיכולות ללבוש את זה כתלבושת, ולגוון. גם כן סטיילינג בעבודי פוטושופ.

שני המודעות מצורפות, להנאתכם ולחוות דעתכם :)

צפה בקובץ המצורף 214755

צפה בקובץ המצורף 214756

קבצים מצורפים

• קיוטיז_אירועים_16-11-14-01.jpg
    KB 259.1 · צפיות: 17
  • חולצות ירושלים_חצי_16-11-14-01.jpg
    KB 167.8 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
מהמם! מושקע במיוחד!!!!

שימי לב, במודעה השניה למידות. כתוב xl ולא כמו שכתוב בד"כ: XL

• הוסף לסימניות
מאד יפה
רק אולי כדאי לשים מתלה
ולא שהבגדים כאילו תלויים בפרופיל

• הוסף לסימניות
יפה מאד
במודעה עם הרקע של החלונות, משהו לא טוב בפרופורציה,
הבגד נראה בגודל של החלון, לדעתי את צריכה להגדיל את התמונה ברקע

• הוסף לסימניות
ממש יפה!
במודעה הראשונה נראה לי שהרצפה תופסת קצת יותר מידי מקום

• הוסף לסימניות
במודעה הראשונה, הבגד לא צריך גם להשתקף ברצפה?

• הוסף לסימניות
אהבתי מאד את הסגנון החדש, רואים את זה בעיקר במודעה השניה. קצת הפריעה לי הפרספקטיבה של המדפים, הם נראים שהם עומדים ליפול, לעומת שאר האלמנטים שמונחים בזווית פרונטלית ולא כ"כ "צולמו מלמעלה".

• הוסף לסימניות
יפה מאוד. מאוד!
ראיתי שכבר העירו- מאוד הפריע לי הפרספקטיבות במודעה השניה, המתלה של הבגדים זה בעצם מבט מלמטה, בעוד שהמדפים נראים ממבט מלמעלה,
וגם- החולצות שתלויות על המתלים, נראות קצת "שמאטעס" כאלה...

• הוסף לסימניות
רעיון יפה.
במודעה הראשונה יש מידי שטח ריק למטה
אפשר להקטין ולהוסיף עוד בגד או שתים להוריד אותם למטה
וליצור השתקפות שיראה טבעי וכן הצללות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוינט ק גת;1430591:
יפה מאוד. מאוד!
החולצות שתלויות על המתלים, נראות קצת "שמאטעס" כאלה...
נראה לי שזה "שמאטעס" בכוונה, כאילו- סגנון קז'ואל.

• הוסף לסימניות
מקסים!
בראשונה - אני לא חושבת שגודל החלון מפריע, במילא העיקר זה הבגדים. אהבתי שהוילון באותו בד של השמלות. נראה מלכותי.
מה שכן חסר פה מאוד זה צל והשתקפות קלילה ביותר של הבגדים.
כרגע במקום צל יש על הקיר הילה לבנה...

לגבי המודעה השניה -
מצטרפת לעניין הפרספקטיבה. המדפים עומדים ליפול.
האם זה קריטי? לי אישית נראה מוזר, אבל בכלל לא בטוח שהמעיינות בעיתון ישימו לב...

• הוסף לסימניות
אז ככה,
לגבי השתקפות הבגדים - עשינו, וזה הרס את היופי.. :( זה ממש חסר?
הרצפה אכן ענקית מדי, שמתי לב לזה רק כשמיקמתי את התמונה במודעה, אולי באמת אקח את השמלה הימנית לאמצע החלון ואגדיל את כל התמונה
חוסר הפרופורציה לא מפריע לי, חשוב שיראו את הבגדים בגדול, שזה מה שיתפוס את העין..

לגבי המדפים, מקבלת את ההערה על הפרספקטיבה, תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה