דרוש מידע קיטנת אנגלית מטעם העיריה בבני ברק

• הוסף לסימניות
ראיתי שהעיריה מפרסמת שיש קיטנת אנגלית לבנות כיתות ד-ז שבוע הבא.
מישהי מכירה את הקיטנה הזאת?
היא באמת קיטנה על טהרת האנגלית או שזה קיטנה בעברית עם קצת משחקים באנגלית?
הייתי רוצה לרשום את הבת שלי לשם, אבל הספיק לנו האנגלית כל השנה, לא מתחשק לה להמשיך את הלימודים גם בחופש.
אשמח לשמוע עוד פרטים על הקיטנה ממי שמכירה.
תודה רבה

• הוסף לסימניות
0747601964
בתקוה שנשאר מקום

• הוסף לסימניות
הבנתי שזו קייטנה מעולה,
ממש חוויתית ומעשירה!
רשמתי את ביתי בלי למצמץ!!
סוף סוף פתרון יצירתי וזול לגילאים האלו!

• הוסף לסימניות
הבנתי שזו קייטנה מעולה,
ממש חוויתית ומעשירה!
רשמתי את ביתי בלי למצמץ!!
סוף סוף פתרון יצירתי וזול לגילאים האלו!
איזה יופי לשמוע,
אני רשמתי אבל הייתי מאוד סקפטית,
מקווה שהקיטנה תהיה בעברית עם קצת אנגלית והבת שלי באמת תהנה

• הוסף לסימניות
שלום
למישהיא יש מידע מה יש בקייטנה ? פעילויות או יותר לימוד ?
הבנות נהנות ? שווה להגיע מרחוק? אין בכל אזור ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה