בבמה זואיך אפשר ליצור קשר עם בחורה מהדרום, שממילא אין לה מה לעשות, ולהציע לה?
קצת רחוק לי..אני גרה באוסם,
יש מצב שהבת שלי תסכים לשמור אצלי בבית (בתשלום כמובן).
כמה לוקחת?אני גרה באוסם,
יש מצב שהבת שלי תסכים לשמור אצלי בבית (בתשלום כמובן).
בעיקרון לבייבי סיטר לוקחת 20,כמה לוקחת?
אם האזור שקט בדכ הייתי שולחת אם לא אז לאהמטפלת של הילד שלי חוזרת לעבוד אבל אין לה ממד
היא נשארת בבית עם הילדים בהזעקות, והיא גרה בקומה אחרונה בבניה קלה
אני עובדצ מהבית ובעלי הולך לכוילל
מה הייתם עושים???
מצאת משהו? מחפשים גם כן, קייטנה שקיימת גם עכשיו אחרי שחלק התחילו את הלימודיםאני מחפשת משהו באזור סוקולוב בני ברק
יש משהו?
אם את מחוברת לקו השכונתי של סוקולוב השאירו שם על קיטנה במימון .מצאת משהו? מחפשים גם כן, קייטנה שקיימת גם עכשיו אחרי שחלק התחילו את הלימודים
לא מחוברת. מה המספר של הקו או של הקייטנה?אם את מחוברת לקו השכונתי של סוקולוב השאירו שם על קיטנה במימון .
אין להם חדר ממ"ד.
הסתדרת? מחפשת גם דחוףףף להיום בייביסיטר באיזור לשעתיים וחצי -שלושאני מחפשת משהו באזור סוקולוב בני ברק
יש משהו?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים