מידע שימושי קייטרינג ברמה, טעים, אסטתי++ בירושלים, בשרי מכירים?

• הוסף לסימניות
מחפשת קייטרינג ברמה טובה מאוד, חשוב אוכל טעים ופחות סטנדרטי, הגשה נעימה.
אשמח לקבל המלצות - כמובן מניסיון אישי וטלפונים
תודה

• הוסף לסימניות
אני מכירה מישהו.
הוא מביתר אבל יכול להגיע לירושלים בכיף.
אוכל טעים מאוד.
הכל ברמה.
הכל טרי.
הכל בשפע.
הכל אסטתי.
הגשה נעימה.
מנסיון של כמה אירועים מוצלחים במיוחד.
(האוכל שאני נתקלתי בו-די סטנדרטי, אבל אולי יש תפריט לגוון)
הכשרים מעולים. בשר מחפוד/ העדה החרדית.
השם שלו הוא סויסה-050-4125573

• הוסף לסימניות
הקלמן - שלמה והינדה
ליגה!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גולדס;1875664:
הקלמן - שלמה והינדה
ליגה!!!

אין עליהם!!!
גם חלבי גם בשרי גם תפאורה גם...
ושרות חבל על הזמן...

• הוסף לסימניות
מכירה מישהי שמכינה בבית.
רמה מאד גבוהה
נקי ואסטטי והכי חשוב טעיםםם
מביתר

• הוסף לסימניות
קייטרינג הרמוניה- מעולה!
שמעתי עליו המלצות מדהימות
עכשיו יש לו פרסום פה באתר!

• הוסף לסימניות
תודה.
מי שיכול לשלוח לי פרטי התקשרות של לה קאזה ולכתוב לי את הסגנון של האוכל.

• הוסף לסימניות
אולמי בית ישראל בירושלים, יוצאים לקייטרינג, והם ברמה מקצועית, גורמה, אנושיים שרות ברמה אירופאית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה