מידע שימושי קייטרינג מוצלח וזול במודיעין עלית

• הוסף לסימניות
לבר מצוה.

אשמח להמלצות.

• הוסף לסימניות
לקחתי את סילאן<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
והיתי מאד מרוצה!!!!!!
תפריט עשיר שרות מקסים ומחיר עממי
(עשיתי סעודה)

• הוסף לסימניות
תודה רבה!!

אשמח לעוד המלצות!

• תודה
Reactions: szn
  • הוסף לסימניות
אני ממליצה מאד על אסתי מקרית ספר,
יש לה אוכל מצוין ושירות אחלה,
מצורף קובץ עם פרטי התקשרות.

odtaam_bcard.jpg

• הוסף לסימניות
תודה רבה!!

שוב, אם יש עוד תובנות או המלצות, אשמח לשמוע!!

• הוסף לסימניות
אנחנו עשינו שבת חתן בברכפלד ולקחנו את הקייטרינג של נופי עילית. יצא לנו יותר זול מאחרים
הם היו 100%! הכל תיקתק בשפע וטעים
מזל טוב

• הוסף לסימניות
לא השוותי מחירים לאחרונה, אבל אנחנו עשינו כמה שמחות אצל מעדני האחוזה והיינו מרוצים מאד.
אוכל טעים, טרי וביתי.

• הוסף לסימניות
יש לך עדיפות דוקא להכשר מסויים?
יש לי מישהי שיש לה קייטרינג במחירים מצויינים ואיכות מעולה

• הוסף לסימניות
שלנגר מדהימה!! אבל לא עושה ארועים גדולים.
אני חושבת רק עד 100 איש, אולי 150.
אני לקחתי את אחותה, רחלי נוימן. אמרו לי שהיא מעולה!

(בסופו של דבר אני חושבת, שהמחירים של כולם שווים איכשהו, רק שכל אחד נותן משהו אחד, ועל דבר אחר מבקש תוספת תשלום.)

• הוסף לסימניות
גם אני ממליצה על נוימן
הייתי בארוע שלה שבוע שעבר, היה טעים בשפע ואוכל לא שיגרתי
זה היה ערב גיבוש, לא שמחה משפחתית והאוכל היה מפנק וטעעעעים!!!!!

• הוסף לסימניות
אפשר את המספר של נוימן?
ואת המייל?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה