דרוש מידע קייטרינג מזרחי בכשרות אשכנזית?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
לבר מצוה של בננו בכורנו המתקרב ובא אנחנו מחפשים בדחיפות קייטרינג בסגנון מזרחי וברמה גבוהה כיאה לאניני טעם מהעדה המרוקאית..
אך קריטי שתהיה לו כשרות רשמית!! או של הרב לנדא מבני ברק (עדיפות הכי גבוהה) או עדה חרדית או הרב רובין או שארית.
מישהו יכול לעזור לנו?
אגב לא משנה לנו מאיזה מקום בארץ אך חובה שאפשרי מבחינתו אספקת ההזמנה לירושלים

• הוסף לסימניות
רבקה
026528652

• הוסף לסימניות
0527-60-20-10
מעולה! מעולה! מלא טעם ומתובל היטב!
מניסיון עם שני בריתות. האורחים לא הפסיקו להלל.
מביא בשפע!
ולא יקר בכלל.

• הוסף לסימניות
לה קאזה ממש מעולים!
חיבת לספר שהביאו אותם לאירוע שהשתתפתי בו, וממש נהניתי מכל רגע! הם מפתיעים ומקורי'ים, והאוכל ממש טעים ומתובל היטב - אבל לא חריף או משהו כזה.
כשהביאו מנה עיקרית - ולא יכולתי לאכול את הבשר - או העוף, לא זוכרת (ספרדים סומכים על הכשרים שונים בעוף ובשר) שהי'ה בה - המלצרית היתה ממש חמודה וביררה איתי מה כן אפשר, ובסוף הביאה לי שתי מנות של משהו אחר במקום הבשר.. כדי שבאמת איהנה מהארוחה (אוי איך זה נשמע) ונזהרה כמובן שזה לא נגע וכו'...
ממש קיטרינג מומלץ!!

לגבי ההכשר - אני יודעת שזה בד"צ העדה החרדית.
אם את מזמינה לצורך ספרדים - תדעי שלא סומכים על בשר (יש שמחמירים גם על עוף) בהכשר הזה, כך שחבל שתראי אנשים שלא אוכלים...קחי בחשבון :)
השאלה אם יש להם גם חלבי?
מקסימום, תוכלו לבקש מנה חילופית שלא כוללת עוף / בשר כדי לוודא שאין בעיות.
מזל טוב ותהנו! :)

עריכה: תיקון מידע על ההכשר

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
קייטרינג לה קאזה מירושלים
https://www.lacasa.co.il/
יישר כח גדול. השתכנענו במיוחד מ-לה קאזה. כנראה שנסגור איתם. ההכשר עדה חרדית. הכל ברמה יוקרתית ופרגון מיוחד. הכל בכלים מפוארים ואוכל טעים ומתובל בעיצוב מרשים וכולל את המלצרים והמחיר יחסית לא בשמים.

• הוסף לסימניות
קייטרינג גולד - לא יוקרתי כמו לה קאזה, טעים ותפריט מגוון.
בהשגחת הרב לנדא והבעלים מרוקאי - 052-7611038 050-5425279
יש גם קייטריניג חדש בהשגחת הרב לנדא עם שפים מזרחיים, אין לי כרגע טלפון ואני יכול לברר

• הוסף לסימניות
קייטרינג גולד - לא יוקרתי כמו לה קאזה, טעים ותפריט מגוון.
בהשגחת הרב לנדא והבעלים מרוקאי - 052-7611038 050-5425279
יש גם קייטריניג חדש בהשגחת הרב לנדא עם שפים מזרחיים, אין לי כרגע טלפון ואני יכול לברר
יישר כח. אני מתקשר כרגע לברר מול גולד. אשמח אם תואיל להשיג גם הטלפון של השני

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
סבן ממודיען עילית. קייטרינג גורמה ממש. בשפע גדול. צילחות ברמה גבוהה. והמחיר זול ממש.
ממליצים בחום רב. 52-746-3555

• הוסף לסימניות
משה סופר (המשפחה לא אומרת, כנראה משתכנז) 054-5789528
דיברנו עם גולד וזה יוצא קצת יותר יקר מלה קאזה. אמנם בצדק כי גולד הוא הכשר הרב לנדא. והרב לנדא בשחיטת חלק זה מאה אחוז מצויין לספרדים אך המחיר בהתאם. מה שאין כך בעדה החרדית שכלל לא ברור האם כיום שחיטות הבשר שם זה חלק בית יוסף

• הוסף לסימניות
דיברנו עם גולד וזה יוצא קצת יותר יקר מלה קאזה. אמנם בצדק כי גולד הוא הכשר הרב לנדא. והרב לנדא בשחיטת חלק זה מאה אחוז מצויין לספרדים אך המחיר בהתאם. מה שאין כך בעדה החרדית שכלל לא ברור האם כיום שחיטות הבשר שם זה חלק בית יוסף

בהחלט
ספרדים לא סומכים על בד"צ
על הרב לנדא גם לא שמעתי שסומכים, אני יודעת שיש מבחר די מסוים של הכשרים שיודעים את ההתנהלות שלהם בבשר (בית יוסף, הרב מחפוד, הרב רובין ואולי עוד קצת. אה - וגם על שחיטת ליובאוויטש נראה לי, ושמעתי כמה דברים ממש טובים על הכשר הרב פנחס הכהן מנתיבות)

• הוסף לסימניות
בהחלט
ספרדים לא סומכים על בד"צ
על הרב לנדא גם לא שמעתי שסומכים, אני יודעת שיש מבחר די מסוים של הכשרים שיודעים את ההתנהלות שלהם בבשר (בית יוסף, הרב מחפוד, הרב רובין ואולי עוד קצת. אה - וגם על שחיטת ליובאוויטש נראה לי, ושמעתי כמה דברים ממש טובים על הכשר הרב פנחס הכהן מנתיבות)
מצטער אך כספרדי שחפר המון בענייני כשרות צר לי לעדכן אותך שיש לך טעות לגבי הרב לנדא. ועוד.

הרב לנדא הוא גוף הכשרות שלכל הדעות אף אלו שנגד רובם ככולם, מסכימים שהוא הכי נאמן וחלק לחלוטין בכל ענייני הכשרות כולל נאמנותו לעניין בשרים שהוא מצהיר שנשחטו ונמצאו חלק בית יוסף. אמנם חשוב ביותר לשים לב על אריזת הבשר שבכשרותו שם מצויין מפורש האם זו משחיטה על פי הרמא או חלק בית יוסף.

בעניין כשרות נתיבות הייתי באירועים שבכשרותו לצערי לא הייתי רגוע לחלוטין. יכול להיות שבשחיטה הוא מצויין אך בהשגחת אירוע ראיתי בלאגן ואי בהירות.

כשרות בית יוסף והרב מחפוד..
אישית לפי מה שאני אספתי וקראתי עליהם חומר מתועד ועדויות של עובדים שם המצב לא פשוט בכלל...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מצטער אך כספרדי שחפר המון בענייני כשרות צר לי לעדכן אותך

אוי ואבוי
סליחה ומחילה, אבל תגובתכם ממש אינה לענין.
לא יודעת איך ואיפה בדקתם, ומטעם מי...
אבל אני כן יודעת שההכשרים שאמרתי הם טובים ומחמירים מאד!
מנסיון אני אספר אפילו על מקום מסוים בהכשר הבית יוסף - אפילו על חסה(!) ועלים ירוקים, אני ראיתי במו עיני את ההקפדה והיחס האישי ותשומת לב מלאה לנקות היטב היטב!! ואם כך בדבר שנקרא אצל חלק 'קל' - אז קל וחומר בבשר וכו' שהוא דבר הרבה יותר רגיש. אז בבקשה - שלא יספרו לי סיפורים.
אם אינכם סומכים - אל תאכלו, אבל לבוא ולדבר כך בציבור זה אסור ולא מתאים.

גם כשכתבתי על כשרויות כאלו ואחרות - התכוונתי לבעיתיות הספציפית בכשרות העוף והבשר שלא ניתן לסמוך עלי'הם.
לרדת לרמה כזו זה לא לענין!!
אשמח שתערכו את ההודעה למען הסרת הביטוים.
אותי - זה מזעזע.

לגבי הרב לנדא - אני שמחה מאד לשמוע שזו טעות והם מחמירים, ככה כל מי שאוכל יזכה לאכול חלק ומהדרין ומה טוב מזה.
בכל אופן - אצלנו לא נוהגים. כך שאסור לאדם לשנות פתאום מנהגים שלא מקובלים.
וצדיק באמונתו יחי'ה...

• הוסף לסימניות
אוי ואבוי
סליחה ומחילה, אבל תגובתכם ממש אינה לענין.
לא יודעת איך ואיפה בדקתם, ומטעם מי...
אבל אני כן יודעת שההכשרים שאמרתי הם טובים ומחמירים מאד!
מנסיון אני אספר אפילו על מקום מסוים בהכשר הבית יוסף - אפילו על חסה(!) ועלים ירוקים, אני ראיתי במו עיני את ההקפדה והיחס האישי ותשומת לב מלאה לנקות היטב היטב!! ואם כך בדבר שנקרא אצל חלק 'קל' - אז קל וחומר בבשר וכו' שהוא דבר הרבה יותר רגיש. אז בבקשה - שלא יספרו לי סיפורים.
אם אינכם סומכים - אל תאכלו, אבל לבוא ולדבר כך בציבור זה אסור ולא מתאים.

גם כשכתבתי על כשרויות כאלו ואחרות - התכוונתי לבעיתיות הספציפית בכשרות העוף והבשר שלא ניתן לסמוך עלי'הם.
לרדת לרמה כזו זה לא לענין!!
אשמח שתערכו את ההודעה למען הסרת הביטוים.
אותי - זה מזעזע.
את חייבת להבין שאפילו ברבנות שהגישה הכללית היא כמה שיותר קולות, ישנם שם משגיחים שמקפידים על קוצו של יוד וראויים לכהן אף כראשי משגיחים אצל הרב לנדא כראשי משגיחים. ברור לי שגם בבית יוסף והרב מחפוד יש כאלו יראי שמים מרבים. השאלה העיקרית היא מה הגישה של ראשי המערכת. מה לעשות שאצל הרב מחפוד למשל יש עודף ביטחון עצמי שכדאפילו שמתריעים בפניהם על בעיה ברורה שקרתה קשה להם לקבל את זה שמישהו חיצוני מעיר להם..
שלא לדבר על השגחת בית יוסף. למשל רואים בהרבה מסעדות מי הם המשגיחים שלהם..
בכלל כשהם מואילים בטובם ונמצאים..

• הוסף לסימניות
את חייבת להבין שאפילו ברבנות שהגישה הכללית היא כמה שיותר קולות, ישנם שם משגיחים שמקפידים על קוצו של יוד וראויים לכהן אף כראשי משגיחים אצל הרב לנדא כראשי משגיחים. ברור לי שגם בבית יוסף והרב מחפוד יש כאלו יראי שמים מרבים. השאלה העיקרית היא מה הגישה של ראשי המערכת. מה לעשות שאצל הרב מחפוד למשל יש עודף ביטחון עצמי שכדאפילו שמתריעים בפניהם על בעיה ברורה שקרתה קשה להם לקבל את זה שמישהו חיצוני מעיר להם..
שלא לדבר על השגחת בית יוסף. למשל רואים בהרבה מסעדות מי הם המשגיחים שלהם..
בכלל כשהם מואילים בטובם ונמצאים..

ממש לא יודעת איפה ראיתם את זה!
בעיר שלי יש ב"ה מקומות רבים שמקבלים את כשרותם. ואני רואה את כל המשגיחים ללא יוצאים מן הכלל - ממש נזהרים מאד ולא מפסיקים לדאוג שוב ושוב שהכל י'הי'ה הכי טוב שיש.
והם ב"ה מצליחים.
אם אתם מכירים משגיח בעיתי תפנו מהר - כי יש שם עם מי לדבר והם כל הזמן עוקבים!

נ. ב. אם אינכם יודעים - גם כשהמשגיחים לא נמצאים, יש מצלמות שמצלמות בכל רגע מכל הכיוונים כך שההשגחה היא באמת בכל הצדדים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה