בקשה קיים וואטסאפפ בלי תמונות פרופיל וסטטוס??

• פותח הנושא 5151
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אצלנו בנתיב חסום תמונות פרופיל וסטטוסים

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לחסימת סטטוסים בוואצאפ
אבל שיש אפשרות לעלות סטטוסים?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הם עובדים עם גירסה רשמית?
או שהם פיתחו גירסא מקבילה?
אין לי מושג אני רק מכירה זוג שעשו ביחד טלפון לצרכי עבודה לאישה יש סטטוס ולבעלה יש אפשרות רק להעלות סטטוסים.
ובעיקרון מה שידוע לי נתיב לא עובדים עם אפל

• הוסף לסימניות
לי יש הדרן, תחת הקהילה שלנו
אין צפיה בסטטוסים - אבל אפשר להעלות סטטוס.
אין תמונות פרופיל

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בנתיב זה אפשרי.
אם לוחצים על לראות סטטוס התוכנה נסגרת
גםאם מסתכלים בתמונה
וגם אם מנסים ללחוץ על המספר כדי לשלוח הודעה
זה לדעתי פחות מוצלח

• הוסף לסימניות
בנתיב זה אפשרי.
אם לוחצים על לראות סטטוס התוכנה נסגרת
גםאם מסתכלים בתמונה
וגם אם מנסים ללחוץ על המספר כדי לשלוח הודעה
זה לדעתי פחות מוצלח
מה הכוונה מנסים ללחוץ על המספר שלוח הודעה?
ולמה פחות מוצלח?
עובד באפל?
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
אם למשל אתה רוצה לפנות למישהו בקבוצה, ולוחץ על המספר שלו כדי לשלוח לו הודעה,
התוכנה נסגרת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה