דרוש מידע קיימות מדבקות עמידות באפייה?

• הוסף לסימניות
אשמח למידע אם והיכן ניתן להשיג.
יישר כח

• הוסף לסימניות
לדעתי תשאלי בבתי דפוס

• הוסף לסימניות
אשמח למידע אם והיכן ניתן להשיג.
יישר כח
אין לי תשובה ברורה
פעם על כל כיכר לחם היה תוויות נייר קטנה עם שם המאפייה/המאפיה

לא נראה לי שזה היה מדבקה זה היה סתם נייר כמו נייר עיתון שהדביקו עם טיפה מים וקמח על הלחם

מדבקה על מאפה דורש מדבקה שמותרת לשימוש על מזון וזה טיפה מורכב

אפשר לנסות להדביק נייר קטן עם מים או מים וקמח על מאפה ולאפות בתנור, יש מצב שהנייר ישרוד את הניסוי

אפשר כמובן להכין תווית קטנה מנייר אפייה שבטוח תשרוד באפייה אבל אז צריך דיו שמותר לשימוש עם מזון

• הוסף לסימניות
גם היום יש על חלות מדבקה
(וזה סתם נייר רגיל)

• הוסף לסימניות
אין לי תשובה ברורה
פעם על כל כיכר לחם היה תוויות נייר קטנה עם שם המאפייה/המאפיה

לא נראה לי שזה היה מדבקה זה היה סתם נייר כמו נייר עיתון שהדביקו עם טיפה מים וקמח על הלחם

מדבקה על מאפה דורש מדבקה שמותרת לשימוש על מזון וזה טיפה מורכב

אפשר לנסות להדביק נייר קטן עם מים או מים וקמח על מאפה ולאפות בתנור, יש מצב שהנייר ישרוד את הניסוי

אפשר כמובן להכין תווית קטנה מנייר אפייה שבטוח תשרוד באפייה אבל אז צריך דיו שמותר לשימוש עם מזון
יש מדבקות על לחמניית מזונות של אנג'ל.
נייר רגיל ומדביקים עם ביצה.
אני צריכה למאפים שלא משוחים בביצה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה