מידע שימושי קיירוס - שירות השכרת מקום במחשב שלכם

• הוסף לסימניות
אני לא ממהר לקנות חבילה בקיירוס (למרות שניסו לשכנע אותי), אבל הטענות של כל המתנגדים לא כ"כ מדוייקות בלשון המעטה.
א. "זה פירמידה" - אמנם אחד הכללים לזהות פירמידה הוא "אם אומרים לך זה לא פירמידה, אז כנראה שזה כן". אבל לפירמידה יש עוד כמה כללים. למשל, שאי אפשר להרוויח אלא אם כן צירפת אנשים תחתיך. בקיירוס אמנם אתה מרוויח יותר אם אתה מצרף אנשים תחתיך (כמו כל תכנית שותפים), אבל גם אם לא תצרף אף אחד בעולם - עדיין אתה אמור לקבל רווח של 400% בשנה. צירפת חברים? תקבל יותר מזה.
ב. העלות של ההשקעה היא נמוכה יחסית (אפשר להשקיע 2000 ש"ח), והתשואה היא מהירה (תוך 3 חודשים כיסית את ההשקעה, מכאן ואילך הרווח שלך) כך שאמנם זה מאד לא נעים להפסיד אותם אם פתאום החברה תקרוס בתוך שלושת החודשים הראשונים להצטרפות שלך, אבל זה לא סוף העולם ולא עוקץ ניגרי של מאות אלפי שקלים
ג. הסיבה שהם לא שוכרים חוות שרתים, כי לטענתם הצורה הנוכחית שהם שומרים את הנתונים מאובטחת יותר, בגלל ביזור המידע בין משתמשים רבים ולא ריכוז של כולו במקום אחד או שניים או שלוש.
ד. למה צריך לשלם כדי להיכנס לזה? כי הם רוצים רצינות, ושלא תחליט פתאום שאתה מכבה את המחשב כי בדיוק מתחשק לך לפרמט אותו עכשיו.

אני חוזר ואומר שאני לא בתוך זה, אבל להשקיע 2000 ש"ח שחוזרים תוך 3 חודשים, הסיכון נראה לי קטן.

• הוסף לסימניות
לא אומרת לרוץ ולהשקיע שם, אבל לא כל פירמידה היא מתכון לנפילה.
ואם אתם חושבים ללכת על זה תבדקו טוב טוב ותשאלו אלף שאלות את עצמכם ואת המנהלים, כדי שאם תהיה נפילה - שתהיה פחות כואבת.

• הוסף לסימניות
לא קראתי את כל האשכול
כידוע לי זו חברה אמינה
לא חייבים להשקיע אלפי שקלים
אני אישית שמתי שם בסביבות ה2000 ש"ח
תוך 5חודשים כסתי את זה - והתחלתי להרויח
אם החברה תיפול אני לא יפסיד (כי כבר קבלתי החזר על כל ההשקעה) אבל גם לא ירויח
אז כך שמי שרוצה שישקול את הענין
כל אחד לגופו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chayar535;2193417:
לא קראתי את כל האשכול
כידוע לי זו חברה אמינה
לא חייבים להשקיע אלפי שקלים
אני אישית שמתי שם בסביבות ה2000 ש"ח
תוך 5חודשים כסתי את זה - והתחלתי להרויח
אם החברה תיפול אני לא יפסיד (כי כבר קבלתי החזר על כל ההשקעה) אבל גם לא ירויח
אז כך שמי שרוצה שישקול את הענין
כל אחד לגופו
זה חשוב לי מאד.
מסכימה לפרט?
איך קיבלת את ה2000?
והאם תוך כדי לא השקעת עוד?

כי חברה אמרה לי שהיא כמעט קיבלה את הכל, ולכן היא קונה עכשיו עוד חבילה.
אמרתי לה שעדין היא לא החזירה את הקודמת.

ולהפסיד 2000 שח זה הרבה בשבילי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה