דרוש מידע קילופי עור בקרקפת של התינוק

• הוסף לסימניות
לפני מקלחת למרוח בעדינות שמן קוקוס, להמתין כחצי שעה ואז לקלח את התינוק המתוק. לאחר המקלחת לסרק את השיער נגד כיוון הצמיחה עם מסרק של תינוקות, בהצלחה
מותר לשים שמפו של ד''ר פישר?

• הוסף לסימניות
למרוח שמן תינוקות על הקרקפת ולנגב אחרי קצת זמן

• הוסף לסימניות
למרוח שמן תינוקות על הקרקפת ולנגב אחרי קצת זמן
הבנתי שחומר תינוקות זה חומר כימי ולא בריא לעור התינוק.
אני השתמשתי בשמן של ד"ר פישר, ותוך כדי האמבטיה סירקתי במסרק סמיך.

• הוסף לסימניות
הבנתי שחומר תינוקות זה חומר כימי ולא בריא לעור התינוק.
אני השתמשתי בשמן של ד"ר פישר, ותוך כדי האמבטיה סירקתי במסרק סמיך.
מה ההבדל שתיהם של ד" ר פישר לא?
ואפשר לנסות בשמן שקדים.

• הוסף לסימניות
כדאי להשתמש בשמפו דרמפון. הוא פחות שומני ומונע קשקשים.

• הוסף לסימניות
אפשר לשים שמנים בריאים, שמן שקדים או שמן זית ולסרק אחרי זמן נגד כיוון השיער במסרק סמיך בעדינות.
טיפול אחד הכל יורד.

• הוסף לסימניות
אני שמתי לפני המקלחת שמן תינוקות של ג'ונסונס ועם מסרק תינוקות סירקתי את הקליפות הרוב ממש יצא כמה פעמים וזה נעלם(שמתי איך שהתחיל לו ככה שלא היה הרבה להוריד)

• הוסף לסימניות
לדעתי עדיף לא לגעת בכלל. זה עובר בסוף. מניסיון.

• הוסף לסימניות
בטיפת חלב אמרה לי פעם אחות לעשות עם מסרק סמיך בעדינות ושמפו
פעם פעמיים וזה נעלם לתמיד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה