מידע שימושי קיפול עגלת סטוקי

• הוסף לסימניות
שאלה לגבי עגלת סטוקי יד שניה, במצב מעולה שמגיעה ללא הטבעת שבעזרתה מקפלים את העגלה,
ניתן לקפל את העגלה גם בלעדיה?
יש אפשרות לקנות את הטבעת בנפרד?
או האם יש למישהו למסור?
אודה לעזרה בעניין
תודה.
מצורפת תמונה

קבצים מצורפים

• ‏‏סטוקי.jpg
    ‏‏סטוקי.jpg
    KB 843.9 · צפיות: 89
  • הוסף לסימניות
לי יש עגלת סטוקי, אומנם דגם חדיש יותר , אבל כפי הידוע לי
לא ניתן לקפל את העגלה בלי הטבעת (בשביל הקיפול יש למשוך את הטבעת קלפי מעלה...)
אבל יש לעגלות שרות לקוחות מצוין!
לי בשביל תיקון קטן הם הגיעו עד הבית ללא תשלום!
את יכולה לנסות לברר אצלם
נראה לי זה נקרא חב' סגל - 1700700753

• הוסף לסימניות
שאלה לגבי עגלת סטוקי יד שניה, במצב מעולה שמגיעה ללא הטבעת שבעזרתה מקפלים את העגלה,
ניתן לקפל את העגלה גם בלעדיה?
יש אפשרות לקנות את הטבעת בנפרד?
או האם יש למישהו למסור?
אודה לעזרה בעניין
תודה.
מצורפת תמונה
לי יש את הדגם הישן ואין אפשרות לקפל בלי הטבעת. ותפני לשירות לקוחות כמו שרשמו פה יש להם שירות מעולה.

• הוסף לסימניות
הי אני רוצה לברר על עגלת סטוקי
אשמח לתגובות!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה