קיץ מקסים

• הוסף לסימניות
איזה אור בעיניים,
בלי עין הרע...

• הוסף לסימניות
תמונה משגעת!
החיוך שלו יוצא מהמסך.

• הוסף לסימניות
תמונה יפה.

אך רק העינים בפוקוס. נראה כאילו טשטשת חלקים מהתמונה במכוון [כמו העניבה והסנטר]. מה שנותן תחושה של חוסר חדות.
תעלי ללא עיבוד. וקצת חידוד אחרי ההקטנה.

• הוסף לסימניות
תמונה מקסימה,
והילד מותק!

• הוסף לסימניות
איזה מתוק!
איזה עדשה ?

• הוסף לסימניות
תודה לכולכם :)

נכתב ע"י C H A N Y;2069490:
איזה מתוק!
איזה עדשה ?
CANNON 85 F1.2

נכתב ע"י ראובן 10;2069031:
תמונה יפה.

אך רק העינים בפוקוס. נראה כאילו טשטשת חלקים מהתמונה במכוון [כמו העניבה והסנטר]. מה שנותן תחושה של חוסר חדות.
תעלי ללא עיבוד. וקצת חידוד אחרי ההקטנה.

כך התמונה גם במקור.
זה היה נסוי כלים עם עדשה חדשה בצמצם הכי פתוח שלה. כתמונה מסט דווקא אהבתי את התוצאה. יתכן שכדאי לחדד עוד מעט את הפה.

• הוסף לסימניות
איזה מותק!
ואיך הוא נראה גדול עם פאות.

• הוסף לסימניות
יפה תתחדשי!

איך את מתרשמת ממנה בהשוואה ל70-200?

ומה גרם לך להחליט עליה ולא על ה1.8 או ה135?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י C H A N Y;2070379:
יפה תתחדשי!

איך את מתרשמת ממנה בהשוואה ל70-200?

ומה גרם לך להחליט עליה ולא על ה1.8 או ה135?

אם הייתי צריכה לבחור בינה לבין ה70-200 הייתי בוחרת ב70-200.

מה שגרם לי לבחור בה ולא ב135 זו המלצה חמה של המורה שלי לצילום שאיתו אני מתיעצת לפני כל קניה של ציוד חדש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חוי ליוש;2070400:
אם הייתי צריכה לבחור בינה לבין ה70-200 הייתי בוחרת ב70-200.

מה שגרם לי לבחור בה ולא ב135 זו המלצה חמה של המורה שלי לצילום שאיתו אני מתיעצת לפני כל קניה של ציוד חדש.

למה היית בוחרת ב70-200?

ומה הנימוק להמלצה החמה? את לא רואה בשטח משהו?
אני פשוט חופרת עכשיו בדיוק על אלו.

וגם מחפשת סיבה למה להשקיע ב1.4 אם ה1.8 נותנת תוצאות מעולות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י C H A N Y;2070408:
למה היית בוחרת ב70-200?

ומה הנימוק להמלצה החמה? את לא רואה בשטח משהו?
אני פשוט חופרת עכשיו בדיוק על אלו.

וגם מחפשת סיבה למה להשקיע ב1.4 אם ה1.8 נותנת תוצאות מעולות.

ה70-200 נותנת טווח גדול מאוד של זום. בוקה מהממת את יכולה לשחק על המקום עם הזום ולקבל כמה תמונות בטווח זמן קצר יותר. צמצם 2.8 הוא מספיק פתוח ולצילומי ילדים כללית הייתי מעדיפה להשקיע בה יותר מאשר בעדשה עם צמצם פתוח יותר מאשר ה1.8.
מאוד קשה להתפקס עם ילדים עם צמצמים יותר פתוחים ולדעתי הערך המוסף שהזום נותן הוא הרבה יותר משמעותי.

לי אישית יש את ה70-200 ללא המייצב (גם בעקבות ההמלצה של המורה ההוא) מרוצה ממנה מאוד!
וכבר אמרתי בעבר שצריך גם לדעת איך לאחוז אותה כדי שהגב לא ישבר והיד לא תכאב....

אני קניתי עכשיו גם רצועה מעולה לצילומים מחיר השוק שלה 150 שקלים אם אני לא טועה המצלמה תולה לי באלכסון לא מפריע בצוואר, עוזר בסחיבה, תענוג לצלם כך!

• הוסף לסימניות
חוי יש לך קישור לרצועה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה