קיצור כתובות

• הוסף לסימניות
שלום לכם.
אני מחפש מערכת קיצור כתובות בסגנון ADF.LY.
שכל קישור חיצוני שיוצא מהאתר יועבר דרך המערכת.
נקפוץ לנושא :)
יש לי שני מערכות כאלו.
האחת שהיא "עצמאית" בעצם מכילה שני דפים אחד הסקריפט והשני הדף מעבר עצמו
נורא פשוט לשימוש שתילת הקוד באתר וכל הקישורים עוברים דרכה.
אבל החיסרון בה הוא שהקישור יעד אינו מוצפון אלא הקישור מוצג בצורה כזו.
short-domain.com=destination-link.com
במערכת זו הייתי שמח אם מישהו יוכל לומר לי פשוט איך להצפין את הקישור.
במערכת השניה שלי היא טובה יותר אבל הבעיה היא שהיא מבוססת VB
קישור לדוגמא.
http://short.koshare.me/86703

בדיוק כמו שאתם רואים את הקישור ככה הוא עובד לטעמי זה מצוין רק הבעיה היא שאני רוצה להסב אותו שיהיה כמו במערכת הראשונה ויתאים לכל מערכת בעזרת שתילת קוד פשוט.
אם יש לכם מערכת חיצונית כמו ADF.LY שמתגמלת טוב גולשים ישראלים ובאמצעות PAYPAL נשמח לדעת

• הוסף לסימניות
אתה צריך אחסון של מפתח וערך.
אתה שם במקום הקישור פרמטר מפתח, וקוד שרת מאחזר את הערך. רק אחרי שיהוי של כמה שניות בדף הביניים.

• הוסף לסימניות
אם יש לך את הידע והיכולת לעשות את זה אני ישמח לתת לך את הקוד בפרטי :)
לגבי השהייה זה מוגדר כעת ל-15 שניות אפילו..
זה הקוד שיש כעת
PHP:
<meta http-equiv="Refresh" content="15; URL=<?php echo $_GET['goto']; ?>" />

• הוסף לסימניות
אתה חייב מסד נתונים
טבלה שבה יש ערך [אקראי בדרך כלל] וכתובת הפנייה.
ואז, כשערך המפתח הזה מגיע, המערכת שולפת את הכתובת ה'אמיתית' ומבצעת את ההעברה לאחר ההשהייה.

• הוסף לסימניות
אם כן איך עובד ADF.LY ???
פשוט אתה מקבל קוד מדביק בתחתית האתר וכל הקישורים עוברים דרכו..
ואתה לא רואה את קישור היעד.

• הוסף לסימניות
הוא ניגש דרך השרת שלהם למסד הנתונים ומבצע עליו שאילתה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה