דרוש מידע קיצור פאות ללא תשלום

• הוסף לסימניות
שאלה אותי פאנית שמקצרת פאות ללא תשלום.
למי פונים? היא אומרת שבעבר פרסמו בקו הצניעות מספר שדרכו משלמים לפאנית שמקצרת לנשים בחינם ואבד לה המספר.
אם יש למישהי מיכן.אז תעלו את המספר ותבוא עליכן הברכה

תזכו למצוות

• הוסף לסימניות
ברגמן [הבת של הפאנית מירי לרנר] בבני ברק. באיזור אוסם

• הוסף לסימניות
יש ארגון שקוראים לו קרובה
שהם משלמים לפאניות על כל אחת שמקצרת אצלם בחינם
משהו כזה

• הוסף לסימניות
פורסם השבוע בתפוצות מיילים

קבצים מצורפים

• ליית מאן דפליג.pdf
    KB 109.1 · צפיות: 75
  • הוסף לסימניות
1715931696403.png

• הוסף לסימניות
יש מישהי מומלצת שמקצרת? בבני ברק
תודה רבה
הבנתי שהיום זה רק קיצור בלי סירוק.. יכולה להבין אותן . גם טוב
רק יש לי שאלה- בעצם היתי אצל אחת מהפאניות שרשומות כאן וביררתי על קיצור , והיא נקבה בסכום מוגזם (באזור ה-500)
איך יכול להיות שהיא לא הציעה את זה מעצמה, או לפחות מתמחרת במחיר הגיוני- הן קוראות לזה עיצוב
ולוקחות על זה המון כסף.
כאילו אני אגיע אליה ראיתי שאת מפורסמת ברשימה של הפאניות שנותנות את השירות בחינם
??

• הוסף לסימניות
יש מישהי מומלצת שמקצרת? בבני ברק
תודה רבה
הבנתי שהיום זה רק קיצור בלי סירוק.. יכולה להבין אותן . גם טוב
רק יש לי שאלה- בעצם היתי אצל אחת מהפאניות שרשומות כאן וביררתי על קיצור , והיא נקבה בסכום מוגזם (באזור ה-500)
איך יכול להיות שהיא לא הציעה את זה מעצמה, או לפחות מתמחרת במחיר הגיוני- הן קוראות לזה עיצוב
ולוקחות על זה המון כסף.
כאילו אני אגיע אליה ראיתי שאת מפורסמת ברשימה של הפאניות שנותנות את השירות בחינם
??
ברור. הם גם צריכות להתפרנס...
המאגר מיועד למי שקשה ממש לקצר, ולשלם.
אז יש פאניות שמוכנות לקצר להם במחיר סמלי. (מאמינה שמורידות ממעשר/ מקבלות סכום סמלי מהארגון...
או תורמות בעצמם.)
אם יש לך את היכולת לשלם/ שהגעת אליה בלי קשר לארגון ברור שתשלמי.
אם כל אחת שתבוא לקיצור-תתקזז מהארגון-הארגון היה קורס מזמן...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה