קיר גבס

• הוסף לסימניות
שלום,
כמה עולה לסגור פתח בגודל של דלת בגבס ?
תודה

• הוסף לסימניות
יש אנשי גבס שלוקחים לפי שעה
יש לפי מטר
יש המון מחירים לזה צריך לעשות בירור שוק
באיזה עיר מדובר?
אולי יוכלו להציע לך אנשים באותו עיר

• הוסף לסימניות
שלום,
כמה עולה לסגור פתח בגודל של דלת בגבס ?
תודה
לצערי אין לי נסיון בבית שמש, המחיר עשוי להיות טוב יותר ממה שאני מכיר.
עלות ממוצעת של קיר גבס היתה עד לאחרונה 300-400 ש"ח למ"ר בתוספת מע"מ.
מידות פתח הדלת לא צויינו, אך שטח פתח טיפוסי הינו כ- 1.5 מ"ר (אם הדלת ממש גדולה אז אולי קרוב ל-2), מה שיביא את המחיר ל-450-600 ש"ח + מע"מ.
אם אתם זקוקים לסגירה משני צידי הקיר, הכפילו את התוצאה.

• תודה
Reactions: A F
  • הוסף לסימניות
לצערי אין לי נסיון בבית שמש, המחיר עשוי להיות טוב יותר ממה שאני מכיר.
עלות ממוצעת של קיר גבס היתה עד לאחרונה 300-400 ש"ח למ"ר בתוספת מע"מ.
מידות פתח הדלת לא צויינו, אך שטח פתח טיפוסי הינו כ- 1.5 מ"ר (אם הדלת ממש גדולה אז אולי קרוב ל-2), מה שיביא את המחיר ל-450-600 ש"ח + מע"מ.
אם אתם זקוקים לסגירה משני צידי הקיר, הכפילו את התוצאה.
עלות חומר? כולל שכר עבודה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה