כללי > קיר שני לגן ילדים אחדות ישראל

• הוסף לסימניות
בהמשך לאשכול הזה: http://www.prog.co.il/showthread.php?t=297205

זהו קיר נוסף לחצר בצד שונה, היה חשוב לי אותו סגנון ושונה.

תהנו!

כמובן שכל הזכויות שמורות על זה ובשני.

קבצים מצורפים

• קישוט קיר 2.jpg
    קישוט קיר 2.jpg
    KB 335.9 · צפיות: 36
  • הוסף לסימניות
מתוק מאוד מאוד,

הייתי עובדת עוד קצת על התאורה של המכונית, היא נראית מוארת ורוויה מדי יחסית לצבעוניות של שאר האלמנטים וגם מוותרת על הבניין בצד ימין, הוא מרגיש לי מיותר וגם טוב ליצור קצת ספייס, אבל זה עניין של טעם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוריה;2336336:
מתוק מאוד מאוד,

הייתי עובדת עוד קצת על התאורה של המכונית, היא נראית מוארת ורוויה מדי יחסית לצבעוניות של שאר האלמנטים וגם מוותרת על הבניין בצד ימין, הוא מרגיש לי מיותר וגם טוב ליצור קצת ספייס, אבל זה עניין של טעם

תודה!
אקח לתשומת ליבי.
כרגע היא כך מוארת, כי היא מאוד קרובה ורציתי את הגוון הפחות עכור גדי שיהיה לי ברבה כתום חי. אבל אנסה את מה שאת אומרת.

• הוסף לסימניות
מושקע ויפהפה ברמות הזויות!!!
הגוון של המכונית באמת קצת מפריע
חוצמזה מושלם!
גם זה וגם הקודם.
אליפות בכמה רמות מעל!

• הוסף לסימניות
כנ"ל פשוט חלומי!!!

• הוסף לסימניות
מדהים!!!
לי דווקא הפריע הגשר עם המפל. חוץ מזה מושלם!

• הוסף לסימניות
והעלי אגם גדולים מדיי והפרפר עומד להידרס...

זה הרעיון!
חלומי, יפה, עדין, מואר, ילדותי, קסום...
המכונית

• הוסף לסימניות
אין מילים!
ובשתי מילים, אין מילים!;)

• הוסף לסימניות
יופי של דבר!
מגרה, מתוק, מפונטז, קסום.
שאפו!

• הוסף לסימניות
את מעלה לנו עבודות כ"כ יפות, שונות ומגוונות
אז למה את "מתנצלת" כל פעם מחדש? ;)
מהמם! ואוירה כיפית ממש, גם פה וגם בקודם!
בקטנה עדיין מפריעה לי הזוית של הגשר עם המפל וגם הטנדר אולי להזיז קצת ימינה

אולי את מפרגנת לנו קצת "מאחורי הקלעים" לראות ממה זה מורכב?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה