צפה בקובץ המצורף 665158
זה מה שהיה קודם.
אוהבת צבעוני ושמח אבל קווים נקיים.
תודה..
אגב זה עשיתי משאריות של פאזל רצפה צבעוני מסול.
קרצתי עיגולים בארבעה גדלים וגזרתי...
יצירתית...צפה בקובץ המצורף 665158
זה מה שהיה קודם.
אוהבת צבעוני ושמח אבל קווים נקיים.
תודה..
אגב זה עשיתי משאריות של פאזל רצפה צבעוני מסול.
קרצתי עיגולים בארבעה גדלים וגזרתי...
תודה, הדבקתי עם דבק דו"צ.יצירתית...
איזה סבלנות..
עם איזה דבק הדבקת לקיר?
את יכולה לצבוע באותו רעיון עגולים על הקיר. או כל צורה אחרת.
ואפילו יותר גדולים.
חלק בצבע מגנט. ויהיה לך לתלות ציורים..
אם את רוצה מדבקה כמו שלליללי הציעה לך. יש לפנינתי קטלוג מקסים. בקשי ממנה. היא כאן בפרוג נראה לי...
תוכלי גם לעשות שבלונה כלשהי ולצייר אותה כמה פעמים על הקיר.
אני הייתי יותר נוטה ללכת על גווני הורוד שיהיה מתאים למיטה
רוצה לשדרג את חדר הילדים? קבלי במתנה את המדריך עם טיפים ורעיונות מקצועיים לשדרוג חדר ילדים
אפשר תמונה?תוכלי לעשות שבלונות ממפל בצורה שתבחרי ולצבוע על הקיר
אני עשיתי שבלונת ענן ושילבתי גם מגרות באותה צורה
מקסים לעשות אותיות.תודה, הדבקתי עם דבק דו"צ.
עכשיו אני חושבת שהילדה הגדולה מתחילה ללמוד א'ב'. מתאים לעשות קישוט קיר עם האותיות? או שזה של בנים יותר?
תודה, זה נותן לי השראה.מקסים לעשות אותיות.
אם את עושה אותן מפרחים למשל- יש לקנות אותיות מעץ.את מצפה אותן בבדים כלשהם. יוצא מקסים
אפשר גם בעזרת מדבקות.
רוצה לשדרג את חדר הילדים? קבלי במתנה את המדריך עם טיפים ורעיונות מקצועיים לשדרוג חדר ילדים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים