כללי קישוט כיתה

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע את חו"ד.
הקישוט מיועד לכיתה ה',
ויודפס בגודל 1.20*5.00

קבצים מצורפים

• 111.jpg
    2.6 MB · צפיות: 49
  • הוסף לסימניות
נראה ממש יפה ומושקע אבל אני אישית מורה בבי"ס ואני מייעץ אולי את צבעי הרקע תחליף לצבעים שילדים יותר מתחברים כי בסה"כ הם ראוים את רוב הזמן
למשל תכלת ירוק בהיר צהוב ופחות אדום אבל ככה זה מקסים

• הוסף לסימניות
מאד מאד חמוד - הצבעים ממש מתאימים

את הצבעים שתחת חשבתי כתבתי ... לא הייתי עושה בשקיפות! יש להם משהו יפה כשרואים אותם - וכל העיגולים מסביב קצת מבלבלים אולי להקטין ולהפחית הרבה מהם...

ואת המילים we love English להדגיש לפחות כמו שאר הכותרות......... בהצלחההה

• הוסף לסימניות
המורה ביקשה את העיגולים כדי להכניס לתוכם תמונות של ילדי הכיתה, אז אין לי אפשרות לא להפחית מהם ולא להקטין אותם-לצערי...

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!

• הוסף לסימניות
מאד יפה ומושקע...

• הוסף לסימניות
יפהפה, מושקע, יצירתי, כל הכבוד!!

• הוסף לסימניות
דווקא אהבתי מאד את הצבעים, הם נעימים ומושכים את העין.

• הוסף לסימניות
מקסים ועליז.
נועד להיות כיחידה אחת רצופה על הקיר האחורי?

• הוסף לסימניות
מקסים ועליז.
נועד להיות כיחידה אחת רצופה על הקיר האחורי?

• הוסף לסימניות
החשיבה העיצובית כאן ניכרת.
התוצאה- מושלמת.

• הוסף לסימניות
מקסים!
על מה יודפס?

• הוסף לסימניות
יפה ומושקע כל הכבוד!

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משבצת 2;1751795:
שימו לב -
2011.......

איך שמת לב?
אוליי מישהו הקפיץ לכאן את האשכול .
עכשיו אני שמה לב שיש צלצולים רק למגיבים בשנת 2011
ולכל המגיבים ב-2015 אין צלצול.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה