קישוט כתה-אשמח לעזרתכן

• הוסף לסימניות
לפני שנים ראיתי קישוט כיתה שהיה בו שעון חול. שעון החול הורכב מבקבוקים ענקיים של מתקני מי עדן.

• הוסף לסימניות
במה שאני יכולה אני יעזור לך:
1. מה מידת הדחיפות של הגוף . יש לי רעיון אבל צריך להמחיש לך אותו וזה לא יכול להיות ביומיים הקרובים,
גודל מטר לא יהיה אתגר מסובך.
2. לצבוע חול זה פרט קטן - טיפונת צבע מאכל ולערבב טוב.
3. לחבר לקיר זה תלוי כבר -
אם הוא צריך להיות בעל יכולת לשנות כיוון כמו שעון חול אמיתי - אז צריך לחשוב על פתרון - זה לא מאוד מסובך אבל בכל זאת דורש יכולת ומקום ליצור סיבוב.
אם מספיק לך רק שהוא יהיה מחובר לקיר אז ממש לא בעיה לא חסר חומרי הצמדה טובים לקיר.
תודה רבה
1. הביצוע צריך להיות מחר, החומרים ניקנים היום כך שזה לא יכול לחכות, אשמח אם תוכלי לתת הסבר מילולי הכי ברור שאפשר...
2. לצבוע חול בצבע מאכל? לא עלה בדעתי, חשבתי אולי בגירים כמו פעם... אבל שווה לנסות.
3. לא אכפת לי שהשעון יהיה חצוי-כלומר רק חצי עיגול ומחובר לקיר. הוא לא צריך להסתובב בכלל. דבק חם נראה טוב?
4. התכוונתי באיזה חומר להדביק את החול, דבק פלסטיק יחזיק? סיליקון?
תודה רבה על הענות והסבלנות

• הוסף לסימניות
איפה את רוצה שהחול יהיה רק למטה או גם בחלק העליון?
כי יש משחת עיצוב חולית, שיש לה ממש מרקם של חול וכשהיא מתקשה זה פשוט יכול לעמוד לך גם בחלק העליון של השעון חול.
ואם את צריכה כמות גדולה אפשר לקנות בדלי בחנויות טמבור, יוצא ממש זול לעומת מה שמוכרים קטנים בחנויות יצירה.

• הוסף לסימניות
תודה רבה
1. הביצוע צריך להיות מחר, החומרים ניקנים היום כך שזה לא יכול לחכות, אשמח אם תוכלי לתת הסבר מילולי הכי ברור שאפשר...
2. לצבוע חול בצבע מאכל? לא עלה בדעתי, חשבתי אולי בגירים כמו פעם... אבל שווה לנסות.
3. לא אכפת לי שהשעון יהיה חצוי-כלומר רק חצי עיגול ומחובר לקיר. הוא לא צריך להסתובב בכלל. דבק חם נראה טוב?
4. התכוונתי באיזה חומר להדביק את החול, דבק פלסטיק יחזיק? סיליקון?
תודה רבה על הענות והסבלנות
כנראה את בלחץ..כי אני לא מצליחה להבין את השאלות :)
1. היום אני לא יספיק ,צריך להראות.
2. תנסי זה עובד צריך לערבב טוב ולתת מעט להתייבש
3.דבק חם טוב אם זה לא יהיה כבד - אחרת צריך סיליקון.
4. את זה לא הבנתי בכלל - ממתי מדביקים דבק בשעון חול ?
אולי את רוצה לתת תחושה שחלק מהחול נשאר בחלק העליון של השעון חול ? אם כך אפשר בדבק לבן אבל יש צורך להמתין לייבוש וזה לוקח זמן -
אפשר גם לרסס בספריי דבק להכניס הרבה חול ולנער - מה שנדבק ,נדבק ואת היתרה מוציאים מהפתח.
5. נראה לי שהכי חשוב זה הגוף של השעון - את החול וכל השאר זה לא בעיה.

• הוסף לסימניות
איפה את רוצה שהחול יהיה רק למטה או גם בחלק העליון?
כי יש משחת עיצוב חולית, שיש לה ממש מרקם של חול וכשהיא מתקשה זה פשוט יכול לעמוד לך גם בחלק העליון של השעון חול.
ואם את צריכה כמות גדולה אפשר לקנות בדלי בחנויות טמבור, יוצא ממש זול לעומת מה שמוכרים קטנים בחנויות יצירה.
תודה רבה, זה באמת יכול להיות הפתרון.
אולי אסביר את עצמי יותר טוב
ת'אמת שאני עדיין לא סגורה אבל מה שדמיינתי זה ככה:
לעשות שעון חול עומד על סידור פתוח שבפנים- למטה עומד יהודי עם טלית מתחתיו החול בצורת נוף-הרים עצים וכו'
ומלמעלה החול נשפך בצורות שונות של אלמנטים של דברים שעליו הוא מתפלל לדוג' פרנסה-כסף וכדו'
מקווה שעכשיו תוכלו לעזור לי בצורה ממוקדת יותר ואשמח גם לרעיונות לשדרוג הכללי

• הוסף לסימניות
הי, לכולן!!!!! אני לא אומנית וכו'.אפילו לא מתקרב.......אבל אני כן מורה בתיכון. ומחפשת לקישוט כיתה משפט יפה, פסוק, אמרה, מדרש.......משהו יפה ולא נדוש לכיתה ט'. (מאחר שזו לא הכיתה הקבועה אנחנו מסתפקות כרגע רק בהטבעת משפט ואח"כ נעבור לקישוט כולו.).
אשמח לרעיונות!!!!!111
כמו כן אשמח לשמוע על מה אני יכולה להדפיס את המשפט שיצא יפה ומכובד וכן שנוכל להוסיף עוד טאצ וגימור ידני....(המנהלת רוצה שגם הבנות ישתתפו........).

• הוסף לסימניות
במה שאני יכולה אני יעזור לך:
1. מה מידת הדחיפות של הגוף . יש לי רעיון אבל צריך להמחיש לך אותו וזה לא יכול להיות ביומיים הקרובים,
גודל מטר לא יהיה אתגר מסובך.
2. לצבוע חול זה פרט קטן - טיפונת צבע מאכל ולערבב טוב.
3. לחבר לקיר זה תלוי כבר -
אם הוא צריך להיות בעל יכולת לשנות כיוון כמו שעון חול אמיתי - אז צריך לחשוב על פתרון - זה לא מאוד מסובך אבל בכל זאת דורש יכולת ומקום ליצור סיבוב.
אם מספיק לך רק שהוא יהיה מחובר לקיר אז ממש לא בעיה לא חסר חומרי הצמדה טובים לקיר.
איזה צבע מאכל? אבקה או נוזל?
יש עוד דרך לצבוע חול?

• הוסף לסימניות
הייתי הולכת על חומר אחר שיתן מראה חולי.
כמו כדורי קלקר קטנטנים.
פלסטלינה וריסוס עליה.
ויש דרך לרסס על הקיר בלי שיתלכלך הקיר והכל מסביב

• הוסף לסימניות
הייתי הולכת על חומר אחר שיתן מראה חולי.
כמו כדורי קלקר קטנטנים.
פלסטלינה וריסוס עליה.
ויש דרך לרסס על הקיר בלי שיתלכלך הקיר והכל מסביב
אני לא חושבת שזה יראה חול, בכל זאת המקור טוב יותר

• הוסף לסימניות
אני לא חושבת שזה יראה חול, בכל זאת המקור טוב יותר
איך את מדביקה חול שיראה נשפך ולא גוש?
ולמה צריך לצבוע אותו
הוא יפה בצבעו האמיתי.

אם את יודעת על אופן ההדבקה אז אחשוב על עוד רעיונות
כמו מלח גס.
אני כן חושבת שצריך לתת נוכחות בקיר למלח בצורה יותר ממשית מהמלח בשעון רגיל

• הוסף לסימניות
עדיף לך לקנות חול צבעוני בחנות זה מוצר מאוד מאוד זול
להכין לבד אפשר עם צבע מאכל אבל צריך להמתין שהוא יתייבש ולא יהיה גושים
אפשר גם לגרד גיר צבעוני [כמו של לוח גירים] ולערבב עם מלח אבל למה לך?

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכל העונות, איזה כיף זה שיש עם מי להתייעץ!!:D
עדיף לך לקנות חול צבעוני בחנות זה מוצר מאוד מאוד זול
להכין לבד אפשר עם צבע מאכל אבל צריך להמתין שהוא יתייבש ולא יהיה גושים
אפשר גם לגרד גיר צבעוני [כמו של לוח גירים] ולערבב עם מלח אבל למה לך?
איך אפשר להדביק לקיר? דבק פלסטיק יחזיק?

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכל העונות, איזה כיף זה שיש עם מי להתייעץ!!:D

איך אפשר להדביק לקיר? דבק פלסטיק יחזיק?
זה מה שאמרתי שאחרי שתצדעי איך מדביקים דבק לקיר אז הייתי חושבת איך לצבוע אם בכלל.
פלסטלינה את יכולה להדביק.
קלקר גם
ויש עוד חומרים

• הוסף לסימניות
שלום רב לכולן!!
אני מחנכת לכתה ה' ומעוניינת ברעיון לקישוט עם קו מנחה גם לפינות למידה
אשמח אם משהיא תתן עצה .(אפשר גם קישוט מוכן)

• הוסף לסימניות
חול-באיזה חומר אפשר לצבוע?
תנסי בגירים. כמו שהיינו צובעים מלח כדי לקבל חול צבעוני...

• הוסף לסימניות
למה לא לקנות אותו צבוע?
ואם דווקא לצבוע- תערבבי אותו עם כמה טיפות צבע מאכל נוזלי ותני לו להתייבש היטב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה