קישוט לסוכות

• הוסף לסימניות
אשמח למי ששיש צלליות של דמויות חסידיות רוקדים ותווי נגינה לקישוט הסוכה
כמובן שאני יגדיל וכו'.........
תודה מראש

• הוסף לסימניות
אולי לא מובנת הבקשת עזרה?
שני צריכה לקישוט סוכה דמויות של חסידים רוקדים בצללית שחורה
יש למישהו?

• הוסף לסימניות
זה מה שמצאתי אצלי.
בדיעבד אולי יסייע לך.
בשנה שעברה פורסם בהמודיע הצעיר,גזרנו את החלקים האלה מקטיפה והדבקנו על נייר מוכסף.
יצא מתוק.

קבצים מצורפים

• חסידים.jpg
    KB 102.9 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
אין אחריות על זכויות יוצרים. הורדתי נדמה לי מפה,

קבצים מצורפים

• רוקדים.ai
    KB 56.7 · צפיות: 49
  • רוקדים.jpg
    KB 28.4 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
תודה רבה אני דווקא מחפשת לייתר דיוק דמויות בודדות להצמיד אחד ליד השיני אל אולי גם זה יהיה בסוף לעזר

• הוסף לסימניות
רמז- אני לא מצליחה לפתוח את הקובץ שנשלח יש מצב לפתוח אותו בתוכנה שונה?

• הוסף לסימניות
מקוה שזה יעזור לך למרות שזה ממש לא מקצועי, פשוט זה מה שהיה לי כרגע במחשב, משהו שהעתקתי, צילמתי והגדלתי לגודל הרצון בפוטושופ, פשוט כשהייתי צריכה את זה דחוף הסורק לא עבד.

קבצים מצורפים

• IMG_9489.JPG
    1.5 MB · צפיות: 20
  • IMG_9490.JPG
    1.4 MB · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
בבקשה

קבצים מצורפים

• 001.jpg
    KB 285.8 · צפיות: 23

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה