כללי קישוט שציירתי לסוכות, אשמח לשמוע דעתכם

• הוסף לסימניות
איך הקומפוזיציה?הרקע? הכיתובים? האיורים? הצבעים?

הכל אוייר באילוסטייטור, עשרות שעות עבודה, (איזה כיף שאין עבודה בחול המועד, אה?:)).

איך הייתם משפרים את זה? מה הדבר הראשון שאמרתם, את זה הייתי משנה קצת?

סליחה על החפירה...

(כל הזכויות שמורות!)

קבצים מצורפים

• הוי עז מוקטן.png
    KB 506.3 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
עדין מאוד, ועז כנמר... יפה

• הוסף לסימניות
הציורים משגעים!!!
העיטור ברקע עדין ויפה
הפריע לי קצת שהציור של האריה חורג מהסגנון במרחק מהאובייקט
הזהב בכרזות מתאים מאד לעיטור בסוכה

• הוסף לסימניות
תודה רבה!!

נכתב ע"י אביה;457911:
הציורים משגעים!!!
העיטור ברקע עדין ויפה
הפריע לי קצת שהציור של האריה חורג מהסגנון במרחק מהאובייקט
הזהב בכרזות מתאים מאד לעיטור בסוכה

צודקת, שיניתי, תודה על ההארה

• הוסף לסימניות
מאד יפה, משהו שם חסר לי כדי שזה לא יהיה כ"כ ריק , אבל אני ממש לא יודעת מה...

• הוסף לסימניות
אני חושב שרקע טבעי (נוף טבע) היה מוסיף המון!
כמובן מצוייר באילוס כמיטב המסורת שלך!

• הוסף לסימניות
וואהו, מדהים! בטח הסוכות מתפארות בך...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה