כללי קישורים בקובץ שיוצא מאינדיזיין לפורמט SWF

• הוסף לסימניות
ניסיתי לעשות קובץ אינידזיין ובו קישורים שמובילים לקבצי PDF שנמצאים בדרופבוקס או בגוגל דרייב.
והנה לאחר שאני מנסה לייצא את הקובץ לפורמט SWF ומעלה את הקובץ הזה (ה-SWF) לדרופבוקס ושולח קישור למישהו אחר, מתברר לי שהקישורים שנמצאים בו לא פעילים וגם דרופבוקס וגם גוגל דרייב מודיעים שקובץ ה PDF שאליו מוביל הקישור איננו.
מה הדרך להוסיף באינדיזיין קישורים לקבצים שנמצאים בדרופבוקס או גוגל דרייב, באופן שהקישורים ישארו תיקינים גם בקבצים המיוצאים לפורמט SWF ?

(אציין שכשאני מכניס באינדיזיין קישורים לקבצי PDF שנמצאים בדרופבוקס הם יהיו פגומים גם אם אני ייצא את הקובץ האינדיזייני לקובץ PDF, אלא שאני צריך זאת ב SWF).

• הוסף לסימניות
מה שגיליתי שאם יש אותיות עברית (בין אם זה בשם הקובץ ובין אם זה בשם התיקיה), אז נוצרת הבעיה, אולם אם זה נמצא בדרופבוקס בתיקיה עם שם באנגלית וכן הקובץ, זה כן פותח זאת טוב.
אני מאמין שיש פתרון להשאיר את השמות בעברית ושהקישורים יעבדו. אולם לבינתיים זוהי מהות הבעיה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה