אלי-אקספרס קישורים לכלי עבודה ואביזרים משלימים בעלי אקספרס | המלצות מנסיון אישי **בלבד**

• הוסף לסימניות
מפתח ראצ'ט עם מגוון חלקים ובוקסות - במחיר ממש טוב
ממש יעיל לעבודות בבית וברכב
מנסיון מוצלח
1742393099997.png

ק.ש.

• הוסף לסימניות
אני מחפש מלטשת מכשיר ליטוש ושיוף מומלץ וזול באלי אקספרס

• הוסף לסימניות
מוצרים מנסיון אישי שלי
1. כמה פעמים רצית לקדוח בקיר וחששת אולי עובר שם חשמל וכו' פה יש מוצר מגניב. שמזהה אם יש חשמל מעבר לקיר הגיע אלי לפני כמה ימים ונראה שמזהה טוב. (מגיע ללא בטרייה צריך בטרייה מרובעת 9V)

2. כמה פעמים עלית על הסולם ותפסת בפה כמה ברגים. קח צמיד סקוץ שתוכל למגנט אלי כמה ברגים שתרצה. משימוש שלי מרוצה מאד. ביקורות מעולות

3. מוצר פשוט מציל שקניתי כבר להרבה ברגים לתיקון תקר בצמיגים עובד מנסיון שלי ושל עוד רכבים. (חשוב! טוב כדי להגיע לפנצריה תקנית)

4. למי שניסה פעם לעבוד עם מלחם בחשמל זה מוצר נייד שתוכל לזרוק אותו באוטו וציצ'אק מתחמם וניתן להלחים איתו.
משתמש בזה המון גם לחריטה על פלסטיק.

5. מכשיר להכנסת הרשת למקומה בחלון משתמש בזה המון (כל פעם שיוצא הרשת ממקומה)

6. מומלץ מתאם לג'ק לרכב. במקום לעבוד קשה להרים את הרכב מחברים את זה לג'ק ואז מחברים מפתח אימפקט דרייב 1/2 (אפשר לחבר גם אימפקט רגיל אם המתאם המצורף אבל אני השתמשתי במפתח) ומעלים את הרכב בשניות מומלץ משימוש אישי שלי.

ק.ש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה