קישקושים בארטלייין

• הוסף לסימניות
נזק ראשון לחופשה,
קשקושים של לורד ארטיליין על הרצפה:eek:
ועל הבגדים:eek::eek:
מנסיונכם, איך מורידים?????

• הוסף לסימניות
על הרצפה יורד בקלות (אם זה קרמיקה...)
מבגדים בד"כ יורד בכביסה

• הוסף לסימניות
מבגדים לא יורד לבד בכביסה!
בכביסה ראשונה תשפכי על זה אלכוהול בלי לפחד שירד הצבע של הבגד.
תכניסי למכונה.
זה אמור לצאת נקי לגמרי

• הוסף לסימניות
בגדים- להשרות בחלב למשך לילה. (ניסיתי עם עט, עבד פלאים על סריג בהיר, שמעתי שטוב גם לארטליין.)

לזירוז הליכים להסרה מהרצפה- לרסס לפני ניגוב סנו קליר, או וינדולין, או איך שאת קוראת לתרסיס חלונות.
(נדמה לי שיש בו משהו אלכוהולי ושמתי לב שהוא מסיר הרבה דברים מהסוג הזה, השבוע ניסיתי עם ארטליין)

• הוסף לסימניות
זו לא הרצפה שלי, אלא של חדר מדרגות וזוהי לא קרמיקה. ננסה את כל האופציות , תודה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילה בסלע;1341100:
טינר.

יורד תיק-תק.

צודקת, אבל צריך קודם לבדוק בפינה נסתרת, אם הבד עמיד לחומר הזה

• הוסף לסימניות
אמרו לי רעיון פיצוצי אבל לא בדקתי בעצמי, כן שמעתי מגיסתי שניסתה על כתם ישן של לורד---
לרסס K300!!!

• הוסף לסימניות
K300 באמת מועיל!
הוא הוריד לי דבק ביג מחצאית יקרה!
וצריך להשרות עם הריסוס רבע שעה

• הוסף לסימניות
גם ספוג הפלא מוריד ארטליין.
צריך קצת לשפשף אבל זה יורד בסוף.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיה ש;1341218:
גם ספוג הפלא מוריד ארטליין.
צריך קצת לשפשף אבל זה יורד בסוף.

זהירות!!!!!!!!!!!!!!! הורס בגדים צריך לעשות מאוד בזהירות....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה