קלוז אפ מתוק

• הוסף לסימניות
אני אוהבת קולז אפ במיוחד...:)
אשמח לחו''ד מקצועית.​

קבצים מצורפים

• IMG_9534.JPG
    KB 610.7 · צפיות: 30
  • IMG_9572.JPG
    KB 681.8 · צפיות: 33
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
השניה מדהימה..... (לא בתור חוו"ד מקצועית, אלא בתור אחת שאוהבת ילדים מתוקים...)

• הוסף לסימניות
הראשונה טובה בעיניי
בשניה העשבים בצד מושכים את העין

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!!
לדעתי, העשבים שהם צבעים מנוגדים- דווקא מוסיפים.

• הוסף לסימניות
השניה מדהימה, הירק מוסיף מאוד לדעתי.

• הוסף לסימניות
מתוק מתוק.

• הוסף לסימניות
השניה טובה יותר בעיני, אבל, כשמסתכלים על התמונה, במבט ראשון קולטים את הירק, ורק אח"כ את תמונת הילדה, וזה נקרא שזה מושך את העין.

• הוסף לסימניות
התמונות מקסימות בעיני, אבל דורשות עריכה קלה בפוטושופ (הבהרה, ואולי קצת חימום גוונים).
השניה (אצלי היא מופיעה ראשונה, משום מה. זו עם העשב) הרבה יותר טובה מבחינת קומפוזיציה, אבל העשב אכן מושך את תשומת הלב. בראשונה יש מבט מתוק מתוק, אבל מפריע לי חיתוך הסנטר (בניגוד לחיתוך המצח).
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
לי ממש לא הפריע העשב, זה רק מוסיף הרבה יותר הפריע לי החתוך בתמונה הראשונה וגם השניה הרבה יותר מתוקה כי רואים את השער שלה.

• הוסף לסימניות
מתוק מאוד!
העשבים מוציאים קצת מהריכוז!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה