מידע שימושי קלטות של ''השומרות''

• הוסף לסימניות
היו לי את כל הקלטות שלהן והקלטות נהרסו לי.
האם יש למישהו את זה? או שאפשר להשיג את זה באנשהו?
תודה מראש

• הוסף לסימניות
יש לי קלטת אחת עם צרפת - אך זה בקלטת .
אולי לחסדי נעמי יש את הקלטות שלהם ?

• הוסף לסימניות
@מלי תוכלי להשיג את השומרות כיום רק בדיסקים בסניף חסדי נעמי ברח' האדמו"ר מקוצק 41 בבני-ברק בטלפון: 03-6781515 דבורה

קבצים מצורפים

• set.jpg
    set.jpg
    KB 156 · צפיות: 158
  • הוסף לסימניות
יש לי בבית 2-3 קלטות של השומרות
אם תרצי להקליט- בשמחה.

• הוסף לסימניות
@מלי תוכלי להשיג את השומרות כיום רק בדיסקים בסניף חסדי נעמי ברח' האדמו"ר מקוצק 41 בבני-ברק בטלפון: 03-6781515 דבורה
קניתי בעבר בחסדי נעמי את כל הסדרה כמעט
אבל היום אין לי "טייפ"

יש אפשרות לקנות קבצים לנגן?
(או לקבל תמורת קלטות?)

• הוסף לסימניות
תוכלי להשיג את השומרות כיום רק בדיסקים בסניף חסדי נעמי ברח' האדמו"ר מקוצק 41 בבני-ברק בטלפון: 03-6781515 דבורה
דיי איזה נוסטלגיה אני זוכרת את הקלטות בעל פה... ואני חייבת לקנות את כל הסדרה!
התקשרתי כמה פעמים ולא היה מענה .. יש להם שעות מסוימות שהם עונים?

• הוסף לסימניות
דיי איזה נוסטלגיה אני זוכרת את הקלטות בעל פה... ואני חייבת לקנות את כל הסדרה!
התקשרתי כמה פעמים ולא היה מענה .. יש להם שעות מסוימות שהם עונים?
גם אני חולשת להשמיע לבנות שלי את "תמי נפלה למים"
איזה נוסטלגיה....

• הוסף לסימניות
האם יש איזה אתר שאפשר לא להזמין אלא להוריד אפי' בתשלום?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש לי טייפ ואשמח מאד אם יש למישהו קלטות של השומרות להעביר\למכור לי! תודה רבה! 0527663153

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה