קלטת של ר' אלתר - חנוכה מחפשים............

• הוסף לסימניות
גל-פז בב"ב נסגר כעת, וכנראה שאין להשיג יותר בקלטות.
האם יש למשהי קלטת שהיא לא צריכה ורוצה להעביר או אפילו למכור לי. אני אשלם לה אפילו דמי דואר..............
אם מישהי מכירה חנות אחרת בב"ב מה טוב.
ואם מישהי רוצה למכור / לנדב נא לשלוח הודעה באישי

יום גשום ונחמד

• הוסף לסימניות
ואני אשמח אם מישהי תעלה לפה קצת שירים אקטואליים...

• הוסף לסימניות
גם אני בהלם

נכתב ע"י פרסומון;899665:
מה פתאום נסגר?
עברתי שם לפני שבוע ופשוט הורידו אותו כליל.
לא היה כתוב שיפוצים או משהו אחר, אולי רק מקטינים את החנות כי היא היתה ענקית ביותר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ר.ב.;899798:
זהו שאני מהדור הישן.... והקטנים שלי עם טייפ
גם אני, משתתפת בצערך.
אבל מצאנו פה ושם קלטות, יש עוד חנויות בארץ...

• הוסף לסימניות
בדיוק השבוע ראיתי בחנות אחת בקרית ספר, אם מעניין אותך ואקטואלי- ארשום לך פרטים.

• הוסף לסימניות
בירושלים אפשר לקנות ישירות ממש' רבי אלתר בטלפון
02-5818244 (אפשר להשאיר תא קולי והם חוזרים)

• הוסף לסימניות
בגרינטק גם מוכרים קלטות של רבי אלתר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה