הבנתי שאתה מדבר על אינטרנט קווי.מישהו יודע להגיד איך הקליטה של אינטרנט של חברת 019 מובייל לעומת קליטה של בזק?
אכן זה מה שהתכוונתי מהיאות גלישה באינטרנט ביתיהבנתי שאתה מדבר על אינטרנט קווי.
אם כן, לא שייך המושג "קליטה" השייך לקו סלולארי בלבד.
ומבחינת מהירות הגלישה בפועל, לא אמור להיות הבדל כל כך כי שניהם משתמשים באותה התשתית - של בזק.
איפה אפשר לדעת איזה אישורך יעבדו טוב ואיזה לא?תלוי מאוד באזור בו אתם גרים....
לא הבנתיאיפה אפשר לדעת איזה אישורך יעבדו טוב ואיזה לא?
כתבת שזה תלוי באזור איפה אני גר, אז שאלתי איך אני אמור לדעת אם באזור שני גר זה עובד טוב או שלא..לא הבנתי
אבל כבר הסביר פה למעלה בטוב טעם שלמה וייס, שהשואל לא מדבר על ראוטר וההבדל בין ראוטר לבין אינטרנט קווי הוא כמו ההבדל בין גלי בהרב מיארה לבין דודי אמסלם.בעיקרון מנסיון הכי טוב זה לשאול את הסביבה.
לי היה 019, ראוטר, ועבד לי מצויין, מהירות של 30+ גרתי במודיעין עילית.
ואח"כ עברתי להר שמואל (שלצורך העניין ידועה בחוסר קליטה) ואכן לא הייתה קליטה טובה עם הראוטר ועברתי לנתב של בזק, והמהירות הייתה 40+
אבל זה לדוגמא אצלי שאני גרה מתחת לכביש אז הייתי חייבת קו ביתי בגלל חוסר קליטה, וידעתי את זה מאנשים שגרים כאן...
הכוונה ראוטר שמספק אינטרנט קווי..אבל כבר הסביר פה למעלה בטוב טעם שלמה וייס, שהשואל לא מדבר על ראוטר וההבדל בין ראוטר לבין אינטרנט קווי הוא כמו ההבדל בין גלי בהרב מיארה לבין דודי אמסלם.
דווקא לא, אני התכוונתי לראוטר לא קווי, מבינה עכשיו שדיברתם על ההבדלים נטו בין הספקים.הכוונה ראוטר שמספק אינטרנט קווי..
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: חלי פיינשטיין1 //