קלינאית תקשורת - דחוף!!!

• פותח הנושא chely
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני מבררת בדחיפות לגבי קלינאית תקשורת מטעם מכבי. יש ברשימה את: גלי קול, גורקוב אירנה, וינגרטן טובה, זמיר אריק, שרביט איתמר. חשוב לי מאד לדעת ממי שכבר היה והתנסה, נכון שיש כאן אשכול בנושא זה, אך, ללא עדויות מבעלי ניסיון.
כמובן שאפשר גם מרמת גן או מגבעת שמואל, העיקר שהטיפול יהיה מקצועי ומתאים לילדה בת 3.10 עם גמגום קל.

תודה מראש!!

• הוסף לסימניות
ציפי טורם. שד' ירושלים ברמת גן.
אני לא יודעת אם יש לה התמחות ספציפית בנושא גמגום.

• הוסף לסימניות
טובי וינגרטן מדהימה!!
אבל התורים אצלה א-ר-ו-כ-י-םםםם
הייתי ממליצה לך לנסות בכל אופן.
בעצם אני לא יודעת אם היא מטפלת בגמגום,תשאלי אותה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sm05276;1338657:
טובי וינגרטן מדהימה!!
אבל התורים אצלה א-ר-ו-כ-י-םםםם
הייתי ממליצה לך לנסות בכל אופן.
בעצם אני לא יודעת אם היא מטפלת בגמגום,תשאלי אותה.

כמה ארוכים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chely;1338635:
אני מבררת בדחיפות לגבי קלינאית תקשורת מטעם מכבי. יש ברשימה את: גלי קול, גורקוב אירנה, וינגרטן טובה, זמיר אריק, שרביט איתמר. חשוב לי מאד לדעת ממי שכבר היה והתנסה, נכון שיש כאן אשכול בנושא זה, אך, ללא עדויות מבעלי ניסיון.
כמובן שאפשר גם מרמת גן או מגבעת שמואל, העיקר שהטיפול יהיה מקצועי ומתאים לילדה בת 3.10 עם גמגום קל.

תודה מראש!!

הצחקת אותי. בחלק מהמקומות שהזכרת יש תור של למעלה מחצי שנה. בחלק אין תור בכלל אלא נכנסים לרשימת המתנה.
תבדקי בכיוון ההפוך - למי יש תור פנוי.

• הוסף לסימניות
זה לא מובן לי בכלל!! כ"כ מעט היצע בבני ברק?????
התייעצתי עם קלינאית מעולה (רק שאין לה הסדר עם מכבי), לפי הנתונים שהצגתי לה היא הבהירה לי שזה דחוף לטפל בילדה עכשיו! ולא לדחות זאת. מה אפשר לעשות מניסיונכם? ללכת על פרטי ולשלם הרבה?? או שגם שם המצב כך?

• הוסף לסימניות
טובי וינגרטן נחשבת למעולה. היא גם מאוד ישרה, ותגיד לך אם היא מטפלת בגמגום (חסידית).
לעניין התורים,
על פי החוק. אסור להם לתת לחכות לאיבחון לטיפול! יותר משלושה חודשים!
לתשומת לב בגמגום, כדאי לבדוק אם זה לא על רקע רגשי. תלוי...

• הוסף לסימניות
איריס טל - אורתופון
מומלצת מאד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yudb;1338711:
טובי וינגרטן נחשבת למעולה. היא גם מאוד ישרה, ותגיד לך אם היא מטפלת בגמגום (חסידית).
לעניין התורים,
על פי החוק. אסור להם לתת לחכות לאיבחון לטיפול! יותר משלושה חודשים!
לתשומת לב בגמגום, כדאי לבדוק אם זה לא על רקע רגשי. תלוי...

תודה על תגובתך! האם קלינאית בודקת אם זה על רקע רגשי? איך ניתן לדעת זאת?

• הוסף לסימניות
כבר כתבתי את זה בעבר ואני לא יודעת למה כולם מתעקשים ללכת עם הרשימה של מכבי לי הם אישרו טיפולים לקלינאית באידיש הלכתי לליאורה נייק קלינאית שעלתה מארה"ב והיא עובדת גם בעזר מציון
היא היתה צריכה לשלוח את הדיפלומה שלה למכבי וקיבלתי החזר מהקופה על החשבוניות שהיא נתנה לי
נראה לי שאת יכולה לעשות את זה עם כל קלינאית

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Smeshi;1338719:
איריס טל - אורתופון
מומלצת מאד

תודה על המלצתך! אמרו על אורתופון באשכול אחר שהיה להם איזשהו עניין עם כלבוטק, פרשיה כלשהי? יש לך מושג?
זהו מכון? איריס טל היא הקלינאית היחידה שם? כי דווקא עליה ספציפית שמעתי דברים טובים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י lmaof;1338728:
כבר כתבתי את זה בעבר ואני לא יודעת למה כולם מתעקשים ללכת עם הרשימה של מכבי לי הם אישרו טיפולים לקלינאית באידיש הלכתי לליאורה נייק קלינאית שעלתה מארה"ב והיא עובדת גם בעזר מציון
היא היתה צריכה לשלוח את הדיפלומה שלה למכבי וקיבלתי החזר מהקופה על החשבוניות שהיא נתנה לי
נראה לי שאת יכולה לעשות את זה עם כל קלינאית

דיברתי עם מכבי כמה פעמים, הם בפירוש אמרו לי שיתנו החזר רק על קלינאיות שברשימה, מה גם שבתי לא זקוקה דווקא לאידיש. כמו כן, שוחחתי היום עם "עזר מציון" ושם אמרו לי שרק אם לילדה יש כבר תיק במכון להתפתחות הילד ניתן לבוא אליהם. וזהו, שלילדתי אין!!! וגם לפתוח תיק זו פרוצדורה ארוכה......
תודה על תגובתך!!

• הוסף לסימניות
טוב אני הייתי צריכה אידיש וזה כן עבר דרך המכון להתפתחות הילד,,,,

• הוסף לסימניות
אריק זמיר לא, הוא לא מטפל בגמגום ולא מטפל פחות מגיל 7.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chely;1338672:
כמה ארוכים?

תתקשי אליה לברר, שכנה שלי חיכתה אליה כמה חודשים טובים (היא רצתה אידיש)
אבל קודם תבדקי אם היא בכלל מטפלת בגמגום, אם אין לה מומחיות לזה היא תגיד לך מיד, כמו שאמרו פה - היא מאד ישרה.
יש אחת גם תמי דודמן והיא נראה לי מתמחה בטיפולי קול, צריך לבדוק אם גם גמגום.
בכל מקרה היא עבדה בעזר מציון, אינלי מושג אם עדיין. תבררי.
ושימי לב לקלינאית מעולה זה א מספיק, צריךמישהי מומחית ספציפית לענין הזה.

• הוסף לסימניות
לזרז ולסדר תורים מהירים ומיידים,
מומלץ לפנות למתאמי קשרי קהילה=
חנה איזנבך או הרב בינדר
ככה זה עובד היום
והם מועילים מאד.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קופיריטרית;1338800:
לזרז ולסדר תורים מהירים ומיידים,
מומלץ לפנות למתאמי קשרי קהילה=
חנה איזנבך או הרב בינדר
ככה זה עובד היום
והם מועילים מאד.
בהצלחה.

בבני ברק? איך מגיעים אליהם?
תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה