מידע שימושי קלינאית תקשורת לגמגום בבני ברק

• פותח הנושא KLM
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מחפשת קלינאית לילד בן 5
אשמח לשמוע המלצות על קלינאיות פרטיות או מקופת חולים לאומית.
המליצו לי על מירי כהן אשמח לשמוע מכאלו שהיו אצלה.

• הוסף לסימניות
גמגום זה התמחות בפני עצמה , קלינאית שאינה מתמחה בגמגום לא תצליח למגר את הגמגום ואפילו לא לשפר את הדיבור בכלום .

• הוסף לסימניות
מניסיון שלי תלכי רק פרטי לאחר התיעצות מי מומחה בתחום

בזמנו עזר מציון אמרו לי על משהי מגבעת שמואל שמומחית בתחום

אני נכוותי קשות עם מספר קלינאיות תקשורת בבני ברק ובזבזבתי אלפים אם לא יותר

ללא שיפור

• הוסף לסימניות
מניסיון שלי תלכי רק פרטי לאחר התיעצות מי מומחה בתחום

בזמנו עזר מציון אמרו לי על משהי מגבעת שמואל שמומחית בתחום

אני נכוותי קשות עם מספר קלינאיות תקשורת בבני ברק ובזבזבתי אלפים אם לא יותר

ללא שיפור

לאחר כל הניסיונות יש לך מישהי ספציפית שאת כן ממליצה לי עליה?

• הוסף לסימניות
שוב, קיבלתי טלפון של משהי מעולה מגבעת שמואל מהמחלקה ליעוץ רפואי של עזר מציון אבל לבסוף הפסקנו את הטיפולים כליל אז לא הלכנו אליה

אבל , תתקשרי ותתיעצי איתם

היום כל משהי שניה או שלישית לומדת ופותחת קליניקה בבית ואת יכולה בקלות ממש ליפול כמו שאני נפלתי (ואז הם אומרות לך בטלפון : "אבל אמרנו לך, שזה תהליך ארוך, והרבה טיפולים, ולא תמיד רואים שיפור..., מה זה ארוך? הילד שלי טופל עשרות טיפולים)

• הוסף לסימניות
שמעתי המלצות חמות על שיטתו של ד"ר פלואנסי
תריצי חיפוש פה בפורום

• הוסף לסימניות
עוד המלצות???? פליז!!!!

• הוסף לסימניות
מירי כהן מעולה גם באישיות שלה, ביחסי האנוש ובכלל.
דר פלואנסי מתאים לגילאים יותר בוגרים.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
מירי כהן אלופה אני מטפלת עם ילד אצלה שיפור עצום תוך כמה חודשים. הסבלנות והשמחה שלה אין עליהם!

• הוסף לסימניות
יש למשהי פרטי התקשרות של מירי כהן ? אני לא מוצאת בשיטוט בגוגל
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה