התייעצות קליעה למטרה בתרופות לקשב וריכוז

• הוסף לסימניות
אשמח בדחיפות למידע אם יש כזה דבר....
למישהו שיודע לקלוע ע"י אבחון /שיחה /בדיקה איזה תרופה ומינון הכי טוב לילד,
זה ילד שאני לא רוצה לעשות אתו ניסויים בעוד סוג ועוד מינון וכו',
כי אני מפחדת להפסיד את ההסכמה שלו להעזר בטיפול תרופתי לקש"ר,
אם יש למשהו מידע בעניין זה יהיה הצלת נפשות כפשוטו,
תזכו למצוות.
נ.ב. לא חייב להיות שההוא שיאבחן יהיה אחד שיכול להביא מרשמים, אחרי שאני ידע איזה סוג הכי טוב לו אני יוכל לבקש כבר מרשם מנוירולוג.

• הוסף לסימניות
אני לא חושב שיש מישהו שיכול דייק כ"כ
צריך לנסות קצת ואם לא רואים שיפור לעלות את המינון
לילד זה משנה אם הוא לוקח חצי כדור או כדור שלם?
בהצלחה רבה!!

• הוסף לסימניות
לא שייך עקב שני בעיות.
1. יש כמה סוגים וכל ילד מסתדר עם תופעות לוואי של תרופה אחרת כך שעד שלא מנסים לא יודעים.
2. המינון כמו שנאמר הוא מתחיל במינימום עולה על פי הצורך ובהתאם לתופעות לוואי כך שחייבים לנסות.

כללו של דבר בכל הממריצים מינון נמוך מידיי לא יעיל ואף יכול להחריף את הבעיה. מינון יתר מחמיר תופעות לוואי ואף יכול ליצור בעיות נוספות לכן חשוב נקודת המינון הנכונה.
דבר שני התאמת סוג התרופה עם מינימום תופעות הלוואי עבור הילד.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
לא כל פעם חייבים תרופה ... אתם רוצים שילדים יהיו רובוטים צריך לרדת לעומק לפעמים רגשי או יותר ביחד אם הילד רטלין וכו מתנה למורים וסכנה להורים

• הוסף לסימניות
לא כל פעם חייבים תרופה ... אתם רוצים שילדים יהיו רובוטים צריך לרדת לעומק לפעמים רגשי או יותר ביחד אם הילד רטלין וכו מתנה למורים וסכנה להורים
ובינתיים הילד נהפך לעיתים למזיק של הכיתה ולברוך של המורים.

למה מרגישים צורך להצמיד את האמירה הזו כשצף דיון בענייני קש"ר, עוד לא פגשתי את ההורה הסטנדרטי שנהנה לתת לילד תרופות כסדר.

• הוסף לסימניות

למה מרגישים צורך להצמיד את האמירה הזו כשצף דיון בענייני קש"ר, עוד לא פגשתי את ההורה הסטנדרטי שנהנה לתת לילד תרופות כסדר.
לצערי אני יודע שמחלקים רטלין כמו אקמול ואחכ הילדים יוצאים אם בעיות אחרות

• הוסף לסימניות

בתור מורה מחזקת לגמרי את דבריך. הילד הוא המפסיד הראשי מכל הסיפור, אחריו החברים ובסוף המורה. פשוט אומללות לילד.

• הוסף לסימניות
חוסר הבנה בסיסית על הפרעת קש"ר ועל פעילות התרופה.

• הוסף לסימניות
אולי אצלכם
ממש לא בכל מקום
היום הנושא מאד מסודר ברוב המקומות
בודקים קודם את כל המסביב ואם לא אז הולכים לריטלין

• הוסף לסימניות
לצערי אני יודע שכל ההורים שולחים כל ילד ליום לימודים ארוך בכיתה גם אם מאוד מאוד קשה לו ואחר כך הילדים יוצאים עם בעיות אחרות...

אי אפשר לרקוד על שני החתונות.
או שילד כזה יישאר במסגרת ביתי או לחילופין מסגרת מותאמת ללא ריטלין.
או אם מחליטים בכל אופן לשלוח אותו למסגרת שלא מתאימה ליכולות שלו אז לפחות תנו לו את האפשרות להצליח שם...

• הוסף לסימניות
לצערי אני יודע שכל ההורים שולחים כל ילד ליום לימודים ארוך בכיתה גם אם מאוד מאוד קשה לו ואחר כך הילדים יוצאים עם בעיות אחרות...

אי אפשר לרקוד על שני החתונות.
או שילד כזה יישאר במסגרת ביתי או לחילופין מסגרת מותאמת ללא ריטלין.
או אם מחליטים בכל אופן לשלוח אותו למסגרת שלא מתאימה ליכולות שלו אז לפחות תנו לו את האפשרות להצליח שם...
נכון אבל הבעיה היום שהמוסדות כמו מפעל כל מוסד רוצה להרגיש שהוא הכי טוב או שולחים ילד או בחור לישיבה חשובה העיקר שהשכן יגיד פששששששששששששששש והבחור יגיד מאין יבוא עזרי

• הוסף לסימניות
נכון אבל הבעיה היום שהמוסדות כמו מפעל כל מוסד רוצה להרגיש שהוא הכי טוב או שולחים ילד או בחור לישיבה חשובה העיקר שהשכן יגיד פששששששששששששששש והבחור יגיד מאין יבוא עזרי

אם הילד סובל בכיתה והוא לא יודע את החומר הנלמד ווווו
כי הוא לא מטופל אז מה זה קשור למוסד

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה