קליפ אינפוגרפיקה

• הוסף לסימניות
אחרי תקופה ארוכה שלא ממש הייתי פה, אני רוצה לעודד את השיתופים בזמן האחרון. זה גרם לי לפתוח את תיק העבודות ולהתחיל להעלות לרשת פורטפליו סוף סוף.
את הקליפ הזה הפקתי לפני כמה זמן ל"בועות" קורסי שחיה והידרותרפיה באשדוד.
אני חושבת שרק אפטריסטים יעריכו את העבודה פה, שנעשתה כולה 100% גרפיקה ועריכה שלי בלי אף טמפלט.

https://drive.google.com/open?id=0B6wj1VI9DtV_ZFVSeGlSR2tpQkk

https://www.youtube.com/watch?v=sDGQt2ciPHM

• הוסף לסימניות
עבודה יפהפיה!
רואים את ההשקעה המטורפת!!!!!!!!!!
הפריע לי שהשחין שוחה אחורנית - בחוסר הגיון.
וגם טיפה ממהרת את הקצב, אבל אולי זה כי ראיתי בלי לשמוע.

• הוסף לסימניות
מיוחד!!!
אהבתי את התנועתיות והגליות שמלווה את הסרט כל הזמן.
אני מנסה לדמיין כמה עבודה יש פה...
כל הכבוד!!!
(השתמשת באפקטים של MR . HORSE?)

• הוסף לסימניות
מיוחד ביותר!
הפונט פחות מתאים, הוא נבלע קצת

• הוסף לסימניות
מהמם מהמם! כל הכבוד, איזה עבודת נמלים...

(הערה: שימוש בטמפלט במצב כזה מאד עוזר, ז"א להתבסס על טמפלט ואותו לשנות והוסיף עליו וכו...(

• הוסף לסימניות
איזה השקעה!!
רואים את החשיבה על כל פרט..

• הוסף לסימניות
תודה, היה לי ענין לעשות הכל לבד בלי טמפלט, מן הישג .
לא השתמשתי עם MR . HORSE
אלא עם מבחר ביטויים שימושיים שאני אוהבת אותם.

• הוסף לסימניות
ממש ממש מממממש מיוחד! כמה השקעה וואווו!! כמה זמן עבודה?

• הוסף לסימניות
עבודה נקיה ומושלמת!!!!
[אני לא אהבתי את הקריין זה נשמע כל רגע שנגמר לו האויר ולא יכולתי להסתכל יותר מדקה...זה גרם לי להפסיק..בסוף פתחתי שוב כי זה היה כ"כ יפה..]נראה לי עדין שאפשר למהר טיפטיפונת את כל הסרט.

• הוסף לסימניות
עבודה נקיה ומושלמת!!!!
[אני לא אהבתי את הקריין זה נשמע כל רגע שנגמר לו האויר ולא יכולתי להסתכל יותר מדקה...זה גרם לי להפסיק..בסוף פתחתי שוב כי זה היה כ"כ יפה..]נראה לי עדין שאפשר למהר טיפטיפונת את כל הסרט.

זה לא שנגמר לקריין האויר נשמע יותר שהוא נחתך בעריכה במקום הלא נכון ,צריך לתת לו לסים את המילה עד ההסוף
כולל מרווח הגיוני בין המילים

• הוסף לסימניות
יש כאן באמת תחושה של תנועתיות כזו של מים,
וזה מדהים שהצלחת ליצור את זה.
קליפ יפה ומושקע.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה