קליפ וידאו בסגנון ה"חד גדיא".

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
היה להיט באיטליה לפני מספר חודשים, אני זוכר שכשהראו לי את זה ישר חשבתי על איך עשו את זה.
עשוי על טהרת האפטר?

• הוסף לסימניות
נראה לי שכן.

• הוסף לסימניות
אפרופו הורדות, תוכנה מגניבה להורדת סרטי וידאו מהאינטרנט... לא תאמינו כמה זה קל!
הורדה והוראות

• הוסף לסימניות
נשמח אם יעלו ל"ג'מבו"---
תודה מראש

• הוסף לסימניות
אני רוצה כזה בעברית ;)

• הוסף לסימניות
חמוד!

• הוסף לסימניות
אויש, כמה שזה מתוק!

• הוסף לסימניות
מישהו יכול לתרגם או להסביר בערך מה הוא אומר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י avram;968504:
מישהו יכול לתרגם או להסביר בערך מה הוא אומר?

זה לא נשמע לי איטלקית. אולי ספרדית...

• הוסף לסימניות
זה בספרדית והתרגום הוא בערך כזה - בחוה היה אפרוחון פיו פיו היתה תרנגולת קוקו היה תרנגול .... וכך שאר שמות החיות שרואים והקולות שלהם בסוף בחוה היה טרקטור והאפרוחון אוי ואוי [נדרס]

• הוסף לסימניות
זה היה תחרות לערוך משהו מנימלסטי לחד גדיא והפרויקט הזה זכה

• הוסף לסימניות
תסלחו לי, אבל זה ממש טיפשי. צר לי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תלמידים;974634:
תסלחו לי, אבל זה ממש טיפשי. צר לי.

בדיוק מזה נהננו...:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה