קליפ של העליות מתימן!!!

• הוסף לסימניות
אני זקוקה לקליפים איכותיים של עליות מתימן
אשמח למי שיענה לבקשתי במהירות האפשרית.
תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
יש חומר נהדר ביוטיוב, אבל צריך לברר היטב האם הוא מוגן בזכויות יוצרים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;624740:
מה הקשר שלה לכאן?

מדובר בחנות מחשבים בבית שמש (תלחצו על לינקים בחתימה), שמקפיצה אשכולות ישנים (כגון זה), ופותחת אשכולות כפולים (לתוכנות חינמיות וכדומה).

אל תאמינו לי, תבדקו בפעילות של bshemesh

גם המצגת הזו, בסופה יש פרסומת לחנות.

שלחתי הודעה אישית לפופקו מנהל הפורום, אבל אם אתם יודעים על דבר נוסף שניתן לעשותו על מנת למנוע תופעות מבישות כגון אלו אשמח לדעת.

• הוסף לסימניות
אתה צודק בהחלט! רק היום הוא תקע את זה איזה 3 הודעות, בלי קשר!!!
אתגר, לכו חפשו את "המצגת המההמת" בהודעות של היממה האחרונה....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3012;624820:
אתה צודק בהחלט! רק היום הוא תקע את זה איזה 3 הודעות, בלי קשר!!!
אתגר, לכו חפשו את "המצגת המההמת" בהודעות של היממה האחרונה....

אין צורך לחפש.

לוחצים על הניק של bshemesh , בוחרים בפרופיל אישי, ושם לוחצים על פעילות, ומשם עוברים לכל ההודעות שנכתבו ע"י bshemesh.

והנה לכם כל ההודעות על המצגת המהממת.

• הוסף לסימניות
עבדתי היום קשה בשבילכם, בבקשה לא להשמיץ
כאן

• הוסף לסימניות
העניין טופל.

• הוסף לסימניות
סליחה, אני מתנצל.
[ולא רק מביע צער...]

• הוסף לסימניות
יש לי חומר איכותי מאד על תימן

למכירה בלבד
פרטים באישי

• הוסף לסימניות
התקשרו לבית התפוצות וישלחו לך דיסק בדואר תמורת תשלום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה