• הוסף לסימניות
יש לי של magic world שנתיים, מחזיק מעמד כמו חדש ויציב לחלוטין.

• הוסף לסימניות
החלטתי בכל מקרה לקנות את המקורי
400 חל' ב170 ש''ח
חבל לקנות חיקוי אם יש את המחיר הזה

• הוסף לסימניות
יש לי של magic world בערך 4 שנים.
לא זכור לי שחלק אחד נשבר, ומשחקים עם זה המממון.

• הוסף לסימניות
גם לי יש של magic world
חזק יציב וצבעים יפים. כל הגננות באיזור שלי המליצו לי רק על זה
יש לי גם מקורי אבל זה הרבה פחות חזק. לא מומלץ בכלל!

• הוסף לסימניות
לי יש את המקורי
יש לי יותר מ1600 חתיכות
וזה אף פעם לא מספיק
ונשברו לי חלקים
לאמא שלי יש את החיקוי
והוא אכן טוב יותר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י grafix;1064105:
מישהי אמרה לי פעם שהיא מורידה המון דגמים מהאינטרנט.

יש מצב לכתובת מדויקת
ניסתי ולא עלה בגורלי כלום
נתיבית...?

• הוסף לסימניות
אין לי מושג, אין לי גם אפשרות לשאול אותה.
אבל אני מאמינה שימצאו כאן אנשים טובים שיכולים לעזור בעניין, אולי כדאי לך לפתוח אשכול נפרד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לגעת בנקודה;1064251:
החלטתי בכל מקרה לקנות את המקורי
400 חל' ב170 ש''ח
חבל לקנות חיקוי אם יש את המחיר הזה
בשעתו קניתי 1000 ב-385
יש בארזי הבירה מכירה של צעצועים בזול

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה