קליקרים. מאיפה?

• הוסף לסימניות
אני צריכה למוצאי שבת 15 קליקרים לתוכנית.
מי יודע איפה אפשר להשיג בהתראה קצרה כל כך?
תודה!

• הוסף לסימניות
אני חושבת שאפרתה כתבה פעם שיש לה.

• הוסף לסימניות
אם יש לך טלפון של הסמינר החדש בירושלים יש שם מישהי שמשכירה. לא זוכרת פרטים עליה אך היא שלחה לי מייל לפני כמה חודשים שהיא משכירה כאלו. תבקשי את הרכזת החברתית.

• הוסף לסימניות
יש בירושלים מישהו שעושה הפקות ויש לו.
אם צריך, אברר.

• הוסף לסימניות
אני לא מאמינה שמישהו משכיר 15 יחידות במחיר שמשתלם לך לשכור. בד"כ זה כולל את המחשב עם התכנה ומצגת שצריך להכין עבור זה וגם את המקלט שמתחבר למחשב. לכל חברת קליקרים תכנה אחרת כך שזה צריך להיות מותאם.
אני עצמי מפעילה תכניות כאלה ושוכרת את הציוד מחברות השכרה. בד"כ לשכירות בודדת ללא התכנים זה משהו בסביבות ה1000 ש"ח להשכרה. לא נראה לי שמישהו מוכן לשלם על זה ככה.

• הוסף לסימניות
השכרה קליקרים + התוכנית פרטים באישי. (צפון)

• הוסף לסימניות
תודה!
שכרתי בעבר בודדים [10 כמדומני] במחיר סביר.
אנסה להיזכר מאיפה זה היה.

• הוסף לסימניות
ראיתי את האשכול רק עכשיו, כבר לא רלונטי
אבל אנחנו קנינו פעם לתכנית 8 קליקרים + התוכנה בכ-1500 ש"ח.
אם אתן כבר משכירות בסכום לא רחוק - תקנו ותשכירו אח"כ. זה יותר שווה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה