דרוש מידע קליק

• פותח הנושא zevy
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
איך קוראים את תאריך הייצור?
12306
תודה!

• הוסף לסימניות
אפחד?

• הוסף לסימניות
גם אני עם אותה שאלה. קוד יצור על קליק 12306H3 האם יוצר לאחר הפסח?

• הוסף לסימניות
משהו יכול להסביר לי בבקשה איך אני לומדת מהמאמר לגבי הקוד שלי?

זיהוי קוד הייצור​

קוד הייצור - איך קוראים את זה?

קיימות שיטות שונות לזיהוי תאריך הייצור של המוצרים, כאשר העיקרון הוא אחיד- שימוש באותיות ובמספרים לסימון של השנה, החודש, היום בשבוע וכו'. 26 האותיות בשפה הלועזית (A-B-C-D) והספרות (1-2-3) מהווים בסיס לסימון המוצרים, לפי מיקום האותיות והמספרים.

אם לדוגמא מודפס על המוצר: 0539 L21371662A

פירושו: מספר הצרור(בטש) הוא 2137 , הייצור נעשה ביום ה- 166 מתחילת השנה, 2 שנת 2002, Aהמשמרת הראשונה של אותו היום, 0539 בשעה 5.39 לפנות בוקר.

דוגמא נוספת מצויה: 1 LBD.

פירושו: L מסמל את החודש 12 שהוא דצמבר (לפי סדר האותיות ABC), B מסמל את השבוע השני (לפי הסדר הנ"ל), D מסמל את היום הרביעי בשבוע, 1 מייצג את שנת 2001 .

בשורה התחתונה...

למעשה, ברוב המוצרים תאריך הייצור יופיע בקוד בן 4 ספרות, כאשר הספרה הראשונה (משמאל) מייצגת את שנת הייצור (2= 2012) ושאר שלוש הספרות מייצגות את מספר הימים מתחילת השנה (בין 1 ל- 366).

בשנת תשע"ד - כב' ניסן תשע"ב חל ב-22 באפריל 2014, שהוא היום ה-111 מתחילת השנה.

לכן, קוד שמופיע בו 4111 או מספר גבוה יותר (לדוגמא: 4115) מלמד שהמוצר יוצר לאחר הפסח.

לעיתים יופיע בהמשך מספר נוסף, המסמל את המשמרת ושעת הייצור, ויש צורך בתשומת לב ובהגיון פשוט כדי לוודא מהן 4 הספרות המייצגות את תאריך הייצור עצמו. לשם כך, אפשר להיעזר בתאריך התפוגה המודפס במלואו, ובדרך כלל הוא יחול לאחר מספר חודשים שלם מיום הייצור.

• הוסף לסימניות
אני מצטרף לשאלה, איך אני קורא את קוד הייצור שיש על קליק? הקוד ייצור שרשום זה 12277

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה