בהחלט!כזה יכול להתאים? (הקלפה התחתונה) איך קוראים לזה?
קופצת על האשכול, שאלה כללית,השמים הם הגבול
לבן הוא צבע ניטרלי
כל צבע וטקסטורה (כמעט) יכולים להתאים
פתחו מניפות פורמייקות ותסננו לכם מתוכן אופציות שאהבתם
לבן עץ מאוד טרנדיקופצת על האשכול, שאלה כללית,
מטבח קבלן קטן לבן, שאני מתכננת להוסיף ארונות עליונים, שכבה שקרובה לתקרה בלבן והארונות מתחתם (גם עליונים)אני מתלבטת בין אפור לעץ,
מה לדעתך ולדעת המומחיות פה ילך יותר בשנים הקרובות---
לבן אפור
לבן עץ
???
מצחיק, אבל רציתי לכתוב בדיוק ההיפךלבן עץ מאוד טרנדי
לבן אפור יותר קלאסי וישאר עדכני לאורך זמן
לבן עץ מאוד טרנדי
לבן אפור יותר קלאסי וישאר עדכני לאורך זמן
תודה על כל דעה,מצחיק, אבל רציתי לכתוב בדיוק ההיפך
לכו עם מה שאתם אוהבים יותר
לבן עת- חמים יותר
לבן אפור- קר ונקי
עץ עובד גם בשילוב עם אפורתודה על כל דעה,
אני נורא מתלבטת ,המטבח פתוח לסלון אז זה ממש התלבטות קשה,
אוהבת את שניהם...
הבעיה היחידה היא שהחלון של המטבח אפור,
ויש לו נוכחות,במיוחד שהמטבח קטן
טוב נראה,
תודה
עם יש לכם עוד בעד ונגד אני אשמח.
מענין,עץ עובד גם בשילוב עם אפור
אפור עם אפור עלול להיות מונוכרומטי מידי
מה זה כזה?@רותי וינברג קלפות בצבע כזה אפור יתאימו למטבח לבן
והאם לעשות את כל הקלפה בצבע כזה או רק את החזית .והשאר לבןצפה בקובץ המצורף 1035465
הם אותו צבע זה פשוט השתקפות של אורמה זה כזה?
נראה שיש פה 2 גוונים תחתון ועליון
למה מהם את מתכוונת? מאד קשה להתרשם מהתמונה
ממליצה לא לעשות אפור בהיר מידי, שלא יהיה דומה ללבן
צריך קונטרסט מינימלי בין הלבן לאפור
השיש נראה חם וטבעי יותרהם אותו צבע זה פשוט השתקפות של אור
ואני מצרפת תמונה של המטבח הקיים אני אשמח לדעתך פשוט אני כבר מבולבלת
יש לציין שזה דירה להשקעה כך שפחות חשוב שיראה וואוו רק שיראה יפה וזהוצפה בקובץ המצורף 1035498צפה בקובץ המצורף 1035499
כאלה יכולים להתאיםהשיש נראה חם וטבעי יותר
הייתי הולכת לכיוון הקאמל/ אפור חם/ אבן/ אפילו עץ וכדו'
לא הולך טוב שילוב של אפור טהור עם גווני הבז',
אלא במקרים נדירים, כך שעדיף להמנע מזה
עקרונית כן, מציעה לבדוק בצמוד לשיש, לראות שהגוונים משתלביםכאלה יכולים להתאיםצפה בקובץ המצורף 1035509צפה בקובץ המצורף 1035511
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים