כללי קלפים - איך מעצבים?

• הוסף לסימניות
שלום הייתי שמחה בבקשה לקבל עזרה בנוגע לעיצוב קלפים טיפוליים:

1. האם יש גודל מקסימלי לכל כרטיס?
2. אם אני רוצה לעשות פינות עגולות, איך אני עושה את העיצוב של זה?
3. לגבי רקע (קבוע) מאחורי כל כרטיס - איך מגישים את זה לבית הדפוס?
4. ומה בנוגע לקופסת קרטון?...

תודה רבה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נתנאל וייס;1090299:
שלום הייתי שמחה בבקשה לקבל עזרה בנוגע לעיצוב קלפים טיפוליים:

1. האם יש גודל מקסימלי לכל כרטיס?
2. אם אני רוצה לעשות פינות עגולות, איך אני עושה את העיצוב של זה?
3. לגבי רקע (קבוע) מאחורי כל כרטיס - איך מגישים את זה לבית הדפוס?
4. ומה בנוגע לקופסת קרטון?...

תודה רבה

1. ממוצע 5*7 ס"מ.
2. אתה יכול לעצב את זה רגיל (ולקחת בחשבון שזה נחתך) החיתוך נעשה בשטאנץ.
3. אפשר להגיש כל כרטיס בנפרד כקובץ דו"ץ, ואפשר את כל הכרטיסים מצדם האחד, וצד שני פעם אחת - זה לא ממש משנה.
4. קופסא זה כבר סיפור נפרד - אם אתם לא הולכים על משהו גרנדיוזי (קופסא שבנויה באופן נדיר) כדאי לפני העיצוב ליצור קשר עם המקום בו תבצעו את העבודה, לקבל את הפריסה של הקופסא ולבנות את העיצוב בהתאם.

• הוסף לסימניות
וואי, תודה ענקית על המענה המהיר, הקצר, המדוייק, המלא והברור!
שימחת :)

• הוסף לסימניות
שאלה - אני צריכה כרטיסים עם הרבה טקסט בפנים (זה לא ממש טיפולי), מבחינת בתי הדפוס זה אפשרי לעשות כרטיסים גדולים יותר? נניח בגודל של רבע עמוד? (A6)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נתנאל וייס;1090383:
שאלה - אני צריכה כרטיסים עם הרבה טקסט בפנים (זה לא ממש טיפולי), מבחינת בתי הדפוס זה אפשרי לעשות כרטיסים גדולים יותר? נניח בגודל של רבע עמוד? (A6)

מבחינת הדפוס זה לא ממש משנה הגודל שתבחר,
אפשר גם לעשות כרטיסים בגודל גליון:)

אם תרצה למצוא מבלט קיים של כרטיס עם פינות עגולות, יש סיכוי יותר גבוה בגודל סטנדרטי.
אבל אתה יכול לבדוק את כל העניינים האלו לפני העיצוב, או להחליט שהכמה מאות שקלים האלו לא יחסמו אותך ותעשה את הכרטיסים בכל צורה וגודל שתבחר.

אתה יכול לשלוח מפרט מדויק דרך כאן ולקבל עזרה וסדר גודל של מחיר.

• הוסף לסימניות
ואילו קופסאות אפשר להדפיס? (כמו של משחקים ע"ג קרטון אפור, או פריסה שמקפלים? בזמנו עיצבתי משחק ופשוט עשיתי לבד. עלה הון)

• הוסף לסימניות
עד כמה שידוע לי קלפים טיפוליים הם גדולים יותר מקלפי משחק

בכל אופן - פשוט ליצר קשר עם בית דפוס ולבדוק איזה גודל שטנץ יש להם לפינות מעוגלות
(אם תמציאי גודל שלא קיים פשוט תצטרכי לשלם תוספת על הסכין שיבנו לך במיוחד)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה