קל כנשר רץ כצבי - על הספינר

• פותח הנושא aprv
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מעניין לדעת אם יש הבדל משמעותי בין החומרים.(חימר קל-פלסטלינה)
חימר קל - יותר קל (רך) לעבודה ומתייבש באוויר (גימור כמו סול-ספוג קשה)
יותר חזק מפלסטלינה
פלסטלינה - מה שטוב בפלסטלינה שאם רוצים לשנות חלק
מהיצירה אפשר לפרק ולתקן מה שאין בחימר קל

• הוסף לסימניות
ממש יפה

• הוסף לסימניות
מיוחד!!!

• הוסף לסימניות
תודה לכולם על התגובות והתודות!
קבלו את האחרון בסדרה בינתיים
יכול להיות שרק משתמשים ותיקים יכולים להעלות לתיק עבודות? כי לי אין את השורת פרסום תיקית העבודות בתיקיה שלי, למי פונים? הצטרפתי לקהילת המעצבים ועדיין לא הסתדר.
סוסים לונה פארק.gif

• הוסף לסימניות
שלום לכל האמניות היקרות!
נעים להכיר :)
אני עוסקת בחימר קל, חוגים לילדים, מוכרת יצירות
אשמח לשמוע את חוות דעתכן על החיות על הספינר
ועל הדרך תגלו לי איך מעלים לתיק עבודות
יש לי עוד בסט, רוצות עוד?
תודה!

צפה בקובץ המצורף 652248
איזה מתוק!!

• הוסף לסימניות
איזה חמוד!!!!!! הייתי רוצה את זה על השולחן עבודה שלי...
אהבתי ממש❤
מאוד יצירתי!

• הוסף לסימניות
בכמה מוכרת?
איפה?

• הוסף לסימניות
יש לי כל מיני דוגמאות (מחזיקי מפתחות, ספינרים מעמדים למכשירי כתיבה ועוד...)
אפשר לראות את תיק העבודות שלי
יש מצב גם להזמנה בבקשה אישית
ליצירת קשר 052-7602087

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה