דרוש מידע קמחא דפסחא תשפ"ג

• הוסף לסימניות
מכירה משפחה שבחובות אדירים מעל 100 אלף חוץ ממשכנתא ענקית (בשל בעיה רפואית)
הם מתבישים לפנות לעזרה (נודע לי דרך אגב)
הגישו טפסים של קופת העיר וחברה קדישא
יש לי דרך לעזור להם?
טופס וועד הרבנים הנ"ל

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אם הם הגישו לקופת העיר האם אני יכולה להגיש בשבילם לועד הרבנים? או שהם לא מתעסקים עם תושבי ב"ב?
לא משנה אפשר לקבל גם וגם
גם לבני ברק
אם גרים בקרית הרצוג יש גם כרטיסי מזון של טובה וברכה

• הוסף לסימניות
תמיד יש מכירות מוזלות ליד זויהל בירושלים
לא זוכרת איך קוראים לזה...

• הוסף לסימניות
לא משנה אפשר לקבל גם וגם
גם לבני ברק
אם גרים בקרית הרצוג יש גם כרטיסי מזון של טובה וברכה
גרים בשכונה אחרת.
ואין דרך לשלוח במייל? עד שיגיע בדואר יהיה לג בעומר
ואם לא נעים לי לבקש מסמכים רפואיים? לא רוצה לערב אותם שביקשתי בשבילם איך אני מביאה הוכחות בלי לערב אותם? המלצה ייש לי ממי לבקש.

• הוסף לסימניות
גרים בשכונה אחרת.
ואם לא נעים לי לבקש מסמכים רפואיים? לא רוצה לערב אותם שביקשתי בשבילם איך אני מביאה הוכחות בלי לערב אותם? המלצה ייש לי ממי לבקש.
תנסי ליצור קשר עם ועד הרבנים אגף תמיכות

• הוסף לסימניות
גרים בשכונה אחרת.
0548486355

• הוסף לסימניות
נשמח לשמוע מידע לגבי השנה פ"ד
תודה רבה

• הוסף לסימניות
חברא קדישא - הגיע שליח הביתה עם כרטיס מוטען לרשתות המזון

• הוסף לסימניות
טובה וברכה - זה לא לתושבי בני ברק
למה? [אולי בק"ה יסבירו לנו]

• הוסף לסימניות
בתשפ"ה
נרשמנו עם כל הפרטים
ולא הגיע
יש למישהו מידע - אם ומתי הגיע
ואיפה ניתן לברר למה לא קיבלו???

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה