קמח תפוחי אדמה

• הוסף לסימניות
האם יש למישהי מבני ברק קמח תפוחי אדמה שאינה צריכה?
וכן אשמח לקבל מתכונים טובים לשלל מאפים מקמח תפוחי אדמה.
תודה רבה רבה

• הוסף לסימניות
לי
אבל למה לך?

• הוסף לסימניות
בנתיב החסד יש כל השנה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י brur;1520570:
לי
אבל למה לך?

החלטתי שקמח חיטה רגיל או מלא מאד משמין ועדיף לאכול מאפים מקמח תפוחי אדמה, לא כך?

• הוסף לסימניות
רק אל תחשבי שזה אותו טעם...
אם כבר עדיף קורנפלור (קמח תירס) ובנוגע להשמנה אני כלל לא בטוחה שאת צודקת!

• הוסף לסימניות
קחי בחשבון שקמח תפו"א לא מומלץ לצרוך יותר מידי, כי זה מכביד על הקיבה. (פסח - הכמות של התפו"א שאוכלים..ואיך מרגישים אח"כ...)
וכן, זה גם משמין, תפו"א זה לגמרי פחמימות!

• הוסף לסימניות
לא מומלץ לאכילה... לעוגות פסח זה בסדר.
קמח תפו"א מועיל מאד לפריחה בטיטול!!!
גם לפצעים וכו'...

• הוסף לסימניות
וגם הטעם....
אולי מתאים לטורט שוקלד. מקסימום!!!

• הוסף לסימניות
קמח תפוחי אדמה בשילוב קמח קונדיטור ללא גלוטן
או קמח אורז בשילוב קמח קונדיטור ללא גלוטן
נותן אפקט דומה לקמח חיטה.
מבחינת הדיאטה, לא יודעת
אני משתמשת עם השילוב הנ"ל לרגיש לגלוטן

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חניק;1521037:
החלטתי שקמח חיטה רגיל או מלא מאד משמין ועדיף לאכול מאפים מקמח תפוחי אדמה, לא כך?

לא ממש.
הערך הקלורי של קמח תפוחי אדמה גבוה מזה של קמח חיטה, גם קמח חיטה לבן,
יש בו יותר פחמימות (מה שרגילים לכנות 'פחמימות ריקות' דו-סוכריים), ופחות חלבונים.

וגם, בקמח חיטה לבן יש יותר מפי שניים סיבים תזונתיים מאשר בקמח תפו"א.

לסיכום, אם השיקול הוא דיאטה, עדיף להישאר עם החיטה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה